Last news in Fakti

26 Март, 2021 14:46 2 196 0

Левски се отказа от шампион с Лудогорец, той се пробва в Славия

  • йерун луму-
  • левски-
  • лудогорец-
  • славия-
  • футбол

Очаква се днес Йерун Луму да направи първа тренировка с "белите"

Левски се отказа от шампион с Лудогорец, той се пробва в Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Левски се отказа от идеята да привлече в отбора си Йерун Луму. Бившият футболист на Лудогорец, който има требъл в Разград, реши да потърси отново развитие на кариерата си у нас, след като не му се получи в Гърция.

Първо той говорил с Левски, но там са били категорични, че нямат нужда от нови попълнения и ще разчитат на футболистите в атака, с които разполагат в момента, пише "Мач Телеграф".

Така Луму се е насочил към Славия, където се очаква днес да направи първа тренировка с "белите". След това треньорът Александър Тарханов ще решава дали ще го задържи, или не.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА