Last news in Fakti

27 Март, 2021 16:44 1 441 5

Сисиньо: За мен е чест да защитавам фланелката на националния отбор на България

  • сисиньо-
  • български национален отбор

"Трябваше да науча да пея химна, направих го и съм много горд", заяви етническият бразилец, който на клубно ниво защитава цветовете на Лудогорец

Сисиньо: За мен е чест да защитавам фланелката на националния отбор на България - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Лудогорец и националния отбор Сисиньо заяви, че се чувства горд и дава всичко от себе си, за да защити фланелката на България.

„Чувството да бъде призната работата, която вършиш, е невероятно. В България съм от пет години и тук ми дадоха възможност да защитавам страната и националния отбор. Чувствам се отлично. Трябваше да науча да пея химна, направих го и съм много горд. Защитавам България с голяма гордост и всеотдайност“, заяви Сисиньо пред Goal.com.

“Решението да играя за страната не беше трудно, защото бях тук от пет години и вече бях свикнал. За мен е чест да защитавам фланелката на националния отбор на България. Много съм щастлив, че съм част от този отбор“, добави още той.

„Връзката ми с България е много силна. Не напразно вече започвам шестата си година в страната. Това е държава, която ме прие добре. Не само мен, но и другите бразилци, които играят тук. Харесвам я, както моята родина Бразилия. Дай Боже България да се класира за Световното първенство. Когато играе Бразилия, ще я подкрепям. Същото важи и за България. Дано и двете държави да се класират за Мондиала“, каза защитникът на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    8 2 Отговор
    Е много я защити да те €б@ у кюн€цо !!!
  • 2 Цицина

    6 3 Отговор
    То като нямаме футболисти и маймуните ще използваме за да играят за националния
  • 3 Анджело

    3 0 Отговор
    Хаха пълен цирк. Скоро всички национали няма са българи
  • 4 Чичо Гошо

    0 0 Отговор
    От такива без чест останахме.
  • 5 Левски

    1 0 Отговор
    България има нежда от хора който я обичат! Чест и почитания за Сисиньо!