27 Март, 2021 17:33 3 010 1

Отлична новина за футболните фенове!

  • футбол-
  • шампионска лига-
  • финал-
  • публика-
  • истанбул

Вероятно е финалът на Шампионската лига в Истанбул да бъде с фенове

Отлична новина за футболните фенове! - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Финалът на Шампионската лига в Истанбул вероятно ще бъде с поне 9 000 зрители. Предполага се, че феновете на двата клуба, стигнали до финалната среща, ще могат да присъстват на финала.

По-рано бе разработена интелигентна система за достъп, която предвижда продажба на непрехвърляеми билети на феновете чрез мобилни устройства, което трябва да намали риска от разпространение на коронавирус.

Според "Daily Mail" окончателното решение за присъствието на мача и приемането на чуждестранни фенове в Турция ще бъде взето от правителството на страната, но УЕФА се надява на положително решение на въпроса.

Олимпийският стадион "Ататюрк" има капацитет от 75 415 души. УЕФА също така очаква, че общата посещаемост може да бъде увеличена с до 30% или 50%.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясен

    0 0 Отговор
    Пак ни викат за да плащаме. Ама ние вече отвикнахме.