29 Март, 2021 10:42 2 538 1

Добри новини в Левски!

  • братя цоневи-
  • футбол-
  • левски-
  • радослав цонев-
  • борислав цонев

Полузащитниците минаха през клубния магазин в сектор "А" на "Герена" и си поговориха с феновете

Радослав и Борислав Цонев са готови за игра. Това заявиха двамата братя вчера преди контролата с Локомотив (София). Полузащитниците минаха през клубния магазин в сектор "А" на "Герена" и си поговориха с феновете.

"Вече сме готови", казаха близнаците, цитирани от "Тема спорт". Предстои да разберем дали Славиша Стоянович ще бърза да ги включи в групата за официален мач преди края на редовния сезон.

Не такава е ситуацията с Андриан Краев, който не бе играл от ноември миналата година, но вчера записа минути срещу Локо (София).

Треньорският щаб няма голям брой играчи на разположение в момента, но се очаква в следващите дни групата да се позапълни. Наравно с тима тренират получилите почивка Звонимир Микулич и Насиру Мохамед. Хърватският вратар бе получил разрешение да се прибере до родината си и се включи в заниманията, но не влезе срещу столичните "железничари".

Следващата контрола на Левски е в събота със Сливнишки герой, отново на централния терен на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов", като засега началният час е 15:00.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сестри Малееви

    0 3 Отговор
    Братята са с договор до 30.05.2021 г. После отлитат за Турция или 2-3 дивизия в Италия.