Last news in Fakti

29 Март, 2021 13:50 1 537 1

Шеф в Ботев Пд: Предложих договор на Неделев на два пъти устно и веднъж писмено!

  • ботев пловдив-
  • тодор неделев-
  • договор-
  • даниел сереидо

По-рано днес в медийното пространство се появи интервю на звездата на "канарчетата", в което твърди, че все още чака предложение за нов договор

Шеф в Ботев Пд: Предложих договор на Неделев на два пъти устно и веднъж писмено! - 1

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Даниел Сереидо пожела да коментира думите на Тодор Неделев относно бъдещето му в клуба. По-рано днес в медийното пространство се появи интервю на звездата на "канарчетата", в което твърди, че все още чака предложение за нов договор. Това по думите на Сереидо не отговаря на истината.

"Преди всичко бих искал да отговоря така. Считаме Неделев за много важен футболист в нашия клуб. Както вече казах в някои други интервюта, още след пристигането ни и веднага след неговата контузия, аз лично се срещнах с него и му предложих нов договор. Също така след това предложение ние продължихме разговорите с него и агента му. Ботев отново му предложи нов договор. Това се е случило досега. Предложих му на два пъти устно и веднъж писмено. Мисля, че е честно феновете да знаят истината", коментира Сереидо пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ай канари!

    4 0 Отговор
    Оставете го! Да се маха. Голямата звезда! Никойне е по-голям от Ботевъ! Да ходи да си съсипва кариерата в Ловеч-София