Last news in Fakti

30 Март, 2021 19:45 4 760 2

Датски национал вкара невероятен гол и със сигурност му се иска да го повтори и в официален мач (ВИДЕО)

  • томас дилейни-
  • дания-
  • борусия дортмунд-
  • гол-
  • футбол

Дилейни реши да заложи на оригиналността и резултатът бе повече от впечатляващ

Датски национал вкара невероятен гол и със сигурност му се иска да го повтори и в официален мач (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Датският национал Томас Дилейни отбеляза страхотен гол с удар "скорпион". 29-годишният дефанзивен халф на Борусия (Дортмунд) го стори на тренировка на "Червения динамит" и със сигурност му се иска да го повтори и в официален мач. Защо не в сряда вечерта, когато шампионите от Евро'92 гостуват на Австрия в мач от световните квалификации.

По време на тренировката на датчаните Дилейни първо опита обикновен изстрел след подаване отляво, но стражът изби и халфът получи възможност за добавка. Дилейни реши да заложи на оригиналността и резултатът бе повече от впечатляващ.

Дания е лидер в квалификационна Група "F" с 2 победи от 2 мача и голова разлика 10-0, след като в първата си среща надигра като гост Израел с 2:0, а във втората направи на пух и прах Молдова у дома - 8:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евала

    11 1 Отговор
    Усет към топката или късмет. Но е як гол.
  • 2 Преди 25-30

    9 1 Отговор
    години, Рене Игита (при това вратар) беше цар на този тип голове. Браво на Дилейни.