Last news in Fakti

1 Април, 2021 12:22 1 549 0

Пирло има два мача, в които да се спаси от уволнение от Ювентус

  • андреа пирло-
  • футбол-
  • ювентус

"Бианконерите" трябва да спечелят двубоите с Торино и Наполи, за да оставят младия специалист начело на шампионите

Пирло има два мача, в които да се спаси от уволнение от Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло има два мача, в които да се спаси от уволнение. Според „Гадзета дело Спорт“, „бианконерите“ трябва да спечелят двубоите с Торино и Наполи, за да оставят младия специалист начело на шампионите.

Ювентус гостува на „биковете в събота, а в сряда ще приеме „партенопеите“ в отложен мач от четвъртия кръг на Серия А.

Това ще са решаващите мачове за бъдещето на Пирло. При негативен развой на нещата, той ще бъде уволнен или ще подаде оставка.

Според Calciomercato, помощникът на Пирло – Игор Тудор може да поеме временно Ювентус до края на сезона, ако се стигне до раздяла с бившия италиански национал.

В момента Ювентус е на третата позиция в Серия А, на десет точки зад лидера Интер. „Бианконерите“ бяха елиминирани от Шампионската лига на осминафиналите от Порто, но все пак успяха да се класират за финала за Купата на Италия.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА