1 Април, 2021 18:30 2 149 0

Ивайло Петев към националите на Босна: Гордея се с вас!

  • петев-
  • национален отбор-
  • босна и херцеговина-
  • гордост-
  • коронавирус-
  • квалификация-
  • финландия-
  • франция

"За мен беше чест да работя с вас" каза селекционерът на играчите си

Ивайло Петев към националите на Босна: Гордея се с вас! - 1
Снимка: БГНЕС

Ивайло Петев не можеше да води националния отбор на Босна и Херцеговина в мачовете срещу Коста Рика (0:0) и Франция (0:1), тъй като е заразен с COVID-19. След двубоя срещу Финландия българският специалист даде положителен тест за коронавирус и бе поставен под карантина. Той води отбора си по телефона и възлагаше задачите на своя щаб, а след мача с Франция изтъкна, че се гордее с отбора си.

„Преди всичко искам да ви кажа, че се гордея с вас. За мен беше чест да работя с вас и наистина още веднъж повтарям, че съм горд от начина, по който играхте и се държахте от началото на подготовката до сега. Трябва да продължим да работим и да вървим напред. Срещу Франция ни липсваше малко, за да може да спечелим точка или повече. Желая ви късмет във вашите клубове. Аз съм до вас, когато имате нужда от мен. Трябва да продължим да работим и ще бъде добре“, коментира Петев.

„Не се чувствах добре, гледайки мача по телевизията. За мен беше странно, че не бях на стадиона и нямах пряк контакт с играчите. Никога не знаеш какво те очаква в живота, затова за първи път комуникирах и с моите колеги по телефона. Поне всички бяхме в хотела тук, затова използвахме други начини на работа“, добави той.

„Няма какво да кажа за момчетата, освен че се гордея с тях. Благодаря им за всеотдайността. Те изпълниха задачите си, бориха се, бягаха и заслужавахме да вземем поне една точка. Сигурен съм, че това ще ни се върне някъде. Все пак играхме срещу световния шампион. Сигурен съм, че ще напредваме и ще изглеждаме още по-добре в бъдеще, но трябва да сме единни и да продължим да създаваме положителна атмосфера“, каза още Ивайло Петев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА