Last news in Fakti

2 Април, 2021 08:22 2 017 0

Васкес категорично отхвърля всички предложения на Реал - стана ясно кои европейски грандове дебнат

  • лукас васкес-
  • реал мадрид-
  • футбол

Офертата за подновяване на контракта е била за три години и намаление на заплатата му с 10%

Васкес категорично отхвърля всички предложения на Реал - стана ясно кои европейски грандове дебнат  - 1
Снимка: БГНЕС

Лукас Васкес няма да подпише нов договор с Реал Мадрид, съобщават медиите в Испания. Според информациите 29-годишното крило е отхвърлило и последното предложение на "белите" за нов договор. Настоящото споразумение между двете страни изтича след края на кампанията.

Офертата за подновяване на контракта е била за три години и намаление на заплатата му с 10%. Васкес е категоричен, че няма да приеме такова предложение, което означава, че ще може да си тръгне през лятото като свободен агент.

Според английски източници Челси и Манчестър Юнайтед са сред сериозните кандидати за неговия подпис, но големият фаворит е европейският шампион Байерн (Мюнхен).

Други по-рядко споменавани отбори са: Валенсия, Севиля, Наполи, Тотнъм и Евертън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА