Last news in Fakti

2 Април, 2021 14:44 1 493 1

Холанд избира между Реал или Барса, но пък представителите му летят за Лондон

  • реал мадрид-
  • барселона-
  • футбол-
  • борусия дортмунд-
  • мино райола

От Борусия вече официално обявиха чрез спортния си директор, че нямат никакво желание да се разделят с норвежкия талант през идното лято, но шансът той да остане е малък

Холанд избира между Реал или Барса, но пък представителите му летят за Лондон - 1
Снимка: БГНЕС

В четвъртък започна обиколката на агента Мино Райола, представляващ нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, и бащата на играча Алф-Инге Холанд из различните европейски градове. Вчера двамата се срещнаха с представители на Барселона и Реал Мадрид.

Според канала „Esport3“, Райола е казал на срещите, че футболистът иска да играе само за „каталунците“ или за „лос бланкос“.

Днес обаче представителите на Холанд се очакват да кацнат в Англия за разговори с други от кандидатите за футболиста на Борусия Дортмунд, твърди „Mirror“. Райола и Алф-Инге Холанд би трябвало да пристигнат в Лондон и там да се видят с хора от Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ливърпул и Челси.

От Борусия вече официално обявиха чрез спортния си директор, че нямат никакво желание да се разделят с норвежкия талант през идното лято, но шансът той да остане е малък. През лятото на 2022 година в договора на Холанд ще се активира откупна клауза от 75 милиона евро и ако клубът планира да вземе повече от това, трябва да го стори през идното лято. Смята се, че „жълто-черните“ ще искат около 1820 милиона евро за правата на норвежеца през идното лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    2 0 Отговор
    Имате грешка... 1820 милиона?