Last news in Fakti

2 Април, 2021 18:15 1 560 0

Арсенал предлага нов договор на една от звездите си

  • лаказет-
  • договор-
  • арсенал-
  • звезда-
  • задържане-
  • артета

"Артилеристите" ще се опитат да задържат Александър Лаказет

Арсенал предлага нов договор на една от звездите си - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал ще предложи нов договор на един от основните си нападатели - Александър Лаказет. Това призна мениджърът на "топчиите" Микел Артета. 29-годишният французин има договор с клуба до следващото лято, като интерес към него има от страна на Алетико Мадрид, Рома и Севиля.

Артета обаче няма никакво намерение да се разделя с нападателя, като поради тази причина ще му бъде предложен нов договор.

"Винаги съм щастлив, когато хората говорят за нашите играчи и спекулират - това означава, че те се справят добре и получават внимание от други клубове. Ситуацията с Лаказет ще разгледаме през лятото, ще говорим с него и просто. Сега искам играчи, които са фокусирани само върху представянето си и това да извлекат най-доброто от себе си за отбора".

"Мисля, че Лаказет е наистина добър, в чудесна форма е от месеци. Той поддържа това ниво, вкарва голове и предоставя на отбора нещо различно. Нуждаем се от такива типове играчи, които играят на най-доброто ниво. Имаме нужда от такива играчи да творят в последната третина и да направят разликата", каза испанският специалист.

През този сезон Лаказет има 34 мача за Арсенал във всички турнири, в които е вкарал 13 попадения и е направил 3 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА