3 Април, 2021 16:32 1 526 5

Босът на Локо Пд: Август ще има готови два терена, а до 4-5 години цялостният проект ще е завършен

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • терени-
  • локомотив пловдив

Ако Локомотив тръгне по-силно към Европа и почнем да печелим по-големи суми, ще стане по-бързо

Босът на Локо Пд: Август ще има готови два терена, а до 4-5 години цялостният проект ще е завършен - 1

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски инспектира имота в Тракия, на който „черно-белите“ строят своята модерна футболна база за школата. Той призна, че през август ще има готови два терена, а до 4-5 години цялостният проект ще е завършен.

До момента мястото е оградено, а вече и изорано, за да може да започне работата по наслагването на тревна настилка и допълнителни конструкции към нея.

“Август месец трябва да сме готови с двата терена. Ние сме почти готови и стартирали. Ще видите другата седмица каква е разликата. Лека-полека вършим работата. Кога ще бъде готово зависи от джоба ми. Надявам се за 4-5 години да я завършим, може и по-бързо. Ако Локомотив тръгне по-силно към Европа и почнем да печелим по-големи суми, ще стане по-бързо. Това не е далеч от истината. Още тази година ще наваксаме", заяви Крушарски пред медиите.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мутри вън!

    7 3 Отговор
    МУТРАТА КРУШАРСКИ ВЪН,ПОСЛЕ В ЗАТВОРА ПЛОВДИВ!
  • 2 Тиквата си

    4 1 Отговор
    Купи спокойствие миналата година чрез президентите на клубовете като ги спонсорира с милиони, особено на пловдивските Ботев и Локо. Ако се мобилизират всички фенове в Цялата страна селянина от БАНКЯ няма къде да се навре
  • 3 реалист

    2 2 Отговор
    август месец няма да е завършен и един терен, защото вие вече няма да печелите. твоя благодетел няма да може да ти отпуска "аванта", а с твоите ракети ти няма да можеш да издържаш и кварталния клуб.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.