Last news in Fakti

3 Април, 2021 17:23 2 701 4

Ще има трета битка между Дъстин Порие и Конър Макгрегър

  • дъстин порие -
  • конър макгрегър-
  • мма

Срещата им отново ще бъде в лека категория

Ще има трета битка между Дъстин Порие и Конър Макгрегър - 1

Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Порие подписа договора за третата битка с Конър Макгрегър, пише mma.bg. Новината споделиха от ESPN в социалните мрежи. От UFC гласят третата битка за UFC 264, което е планирано за 11-ти юли. Срещата им отново ще бъде в лека категория.

В края на януари тази година видяхме Макгрегър срещу Порие 2 в Абу Даби на остров Яс. В срещата им Порие наказа Макгрегър с ритници и го нокаутира във втория рунд. Така Порие си отмъсти на ирландеца, който го нокаутира преди години в категория перо.

"The Notorious" е опрян до стената и втора загуба от Порие ще е съдбоносна за неговата кариера. Порие от своя страна няма какво да губи и ще напълни банковата си сметка с много пари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно

    1 3 Отговор
    Порие пак ще го разпори !!!
  • 2 Дебил

    1 2 Отговор
    Докато има глупаци да ги гледат тия табуретки,ще лапат кинти .
  • 3 Jojo

    0 1 Отговор
    Май този, който е написал статията въобще не е гледал срещата. Какви ритници.... ? Пак се пише колкото да има нещо написано.

    Коментиран от #4

  • 4 ПазарДЖИП

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Jojo":

    Ми, ако не бяха ритниците в прасеца нямаше да успее да го нокаутира във втория рунд, а по-късно. МакГрегър приключи, най-вероятно ще последва съдбата на Люк Рокхолд, на коготоБиспинг разкри уязвимостта и от тогава няма победа.А и както много хора казаха, след като вече си световно известен, звезда и символ на спорта, пълен с пари и толкова млад, няма какво да те стимулира да тренираш като дзвер и да ходиш да те бият като куче.