Last news in Fakti

3 Април, 2021 20:14 1 965 2

Юноша на ЦСКА ще играе в Ботев Вр

  • цска-
  • самир аяс-
  • ботев враца-
  • футбол

От днес подновяват тренировки част от заразените с коронавирус и лекувалите контузии

Юноша на ЦСКА ще играе в Ботев Вр - 1


Юношата на ЦСКА Самир Аяс ще се премине в Ботев Враца до края на сезона. За последно халфът игра в Индонезия, но тъй като стартът на местното първенство е отложен, той предпочете да се завърне в България и да помогне на Веселин Великов и играчите в заключителния дял от шампионата.

От днес подновяват тренировки част от заразените с коронавирус и лекувалите контузии. За мача с Ботев Пловдив се очаква всички футболисти да са на линия.

Самир Аяс ще се присъедини към отбора ни до края на сезона. За последно халфът игра в Индонезия, но тъй като стартът на...

Публикувахте от Botev Vratza в Петък, 2 април 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 идиотчо

    1 2 Отговор
    Е тва е новината, която срази света. Некакъв Самир от чорбето щел да играе във Враца. Вълнението е невероятно, хора в София, и Враца се събират по улиците.

    Коментиран от #2

  • 2 Nik

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "идиотчо":

    ИДИОТЧО, ако няма какво да кажеш смислено по добре не се хаби напразно да пишеш глупост и да се правиш на интересен.