4 Април, 2021 09:18 1 594 2

От Дортмунд разкриха дали Холанд е част от бъдещето на клуба

  • борусия дортмунд-
  • себастиан кел-
  • футбол-
  • ерлинг холанд

Себастиан Кел заяви, че норвежецът ще играе главна роля в бъдещето на клуба и със сигурност е в плановете им

От Дортмунд разкриха дали Холанд е част от бъдещето на клуба - 1
Снимка: БГНЕС


Един от главните директори в Борусия Дортмунд Себастиан Кел сложи край на слуховете, че Ерлинг Холанд ще напуска през лятото. Той заяви, че норвежецът ще играе главна роля в бъдещето на клуба и със сигурност е в плановете им.

"Справяме се спокойно със ситуацията. Наскоро проведохме открит разговор с Ерлинг, в който ясно изразихме позицията ни, а тя е, че той е част от плановете ни за бъдещето. Наблюдавах как това момче тренираше през последните няколко седмици и виждам какъв "глад" има у него. Виждах блясък в очите му", заяви категорично Себастиан Кел.

Задържането на Холанд би било трудна задача, ако “жълто-черните” не се класират за Шампионска лига догодина. Норвежецът иска на всяка цена да продължи да се изявява само в “Турнира на богатите” от тук нататък.

Неговият агент Мино Райола води начални преговори с 5 европейски гранда, а според Фабрицио Романо, това е само началото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФънФън

    1 1 Отговор
    райола само Вдига шум около тоя тромав мързелан, иска да се налапа

    Коментиран от #2

  • 2 циган

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ФънФън":

    "тоя тромав мързелан"..... който го искат във всички топ отбори. Забравих, че тук разбираме от всичко и по много.