Last news in Fakti

18 Април, 2021 15:03 1 680 1

В Челси са готови на всичко, за да имат дортмундския голов звяр

  • ерлинг холанд-
  • ерлинг халанд-
  • челси

Смята се, че интерес към Халанд има ще от страна на Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед,  Манчестър Сити и Ливърпул

В Челси са готови на всичко, за да имат дортмундския голов звяр - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Отборът на Челси искат на всяка цена да привлекат нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд това лято. „Independent“ пише, че „сините“ са готови да дадат парите, които германският клуб иска. Спекулира се, че „жълто-черните" са му поставили цена от 180 милиона евро.

Челси вече си осигури място на ½-финалите в Шампионската лига, а в събота вечер достигна и финала за ФА Къп, след като надделя на Манчестър Сити.

Изданието обаче разкрива, че в Челси гледа на Халанд като на „единствения липсващ елемент“ в техния състав.

„Сините“ обаче ще срещнат сериозна конкуренция за подписа на 20-годишния норвежец. Смята се, че интерес към Халанд има ще от страна на Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    2 1 Отговор
    Да отива при Меси, там е него.
    Но първо да разкарат онова петле Гризи...