Last news in Fakti

4 Април, 2021 09:35 5 296 5

Най-красивата спортна журналистка в света помогнала на полицията за разкриването на бандата обирджии

  • дилета леота-
  • спортна журналистка-
  • полиция-
  • обирджии-
  • спорт

Престъпната група е била заснета от скрити камери в дома на Леота, за инсталирането на които тя е настояла при нанасянето си в апартамента, част от луксозна сграда в центъра на Милано

Най-красивата спортна журналистка в света помогнала на полицията за разкриването на бандата обирджии - 1
Снимка: Instagram


Обявената за най-красивата спортна журналистка в света - италианката Дилета Леота се превърна в герой в родината си. След като стана жертва на изключително професионално извършен обир през лятото, се оказа, че блондинката е помогнала страшно много на полицията за разкриването на бандата обирджии.

Престъпната група е била заснета от скрити камери в дома на Леота, за инсталирането на които тя е настояла при нанасянето си в апартамента, част от луксозна сграда в центъра на Милано. От полицията признаха, че престъпниците са действали изключително чисто и без кадрите от дома на журналистката, е нямало как разследването да приключи успешно и провинилите се да се озоват в затвора.


Сред жертвите на престъпниците са още футболистът на Интер - Ашраф Хакими и още няколко звезди от шоубизнеса, живеещи в Милано.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Help Credisimmo

    10 1 Отговор
    И Флоринчето е хубава,ох котьо.
  • 2 Ти та

    8 0 Отговор
    А порнофилмчетата с известни личности, кога ?

    Коментиран от #5

  • 3 Биг Брадър ББ

    7 0 Отговор
    Синоптичката по БТВ е къде, къде по-убава и игрива, е поне за нея знаем, ама и таа кака с тия скрити камери, малииии....
  • 4 Рошко

    5 0 Отговор
    Че е красива красива е, ама кой пък реши че е най красивата
  • 5 Порно

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ти та":

    Те не са за масова публика , все пак "артистите" си ги откупуват. Виж , ако крадците са намерили някои файлове, ще стане весело.