Last news in Fakti

4 Април, 2021 10:16 6 066 4

Лоша новина от Сърбия: Славиша Стоянович е в тежко състояние и на изкуствено дишане

  • славиша стоянович-
  • футбол-
  • левски-
  • коронавирус-
  • covid-19

"Славе, всички сме с теб, дръж се! Желаем ти бързо оправяне", написаха от Red Star Belgrade на профилите си в социалните мрежи

Лоша новина от Сърбия: Славиша Стоянович е в тежко състояние и на изкуствено дишане - 1
Снимка: БГНЕС

Лоша новина се появи в Сърбия по повод състоянието на треньора на Левски Славиша Стоянович. В западната ни съседка се позовават на информация на една от фенските страници на Цървена звезда.

Според източника, 51-годишният специалист се намира в тежко състояние и е поставен на изкуствено дишане заради COVID-19. Стоянович се радва на голяма популярност сред феновете на Цървена звезда. Под негово ръководство "звездашите" спечелиха шампионската титла на Сърбия през сезон 2013/14 и прекъсват доминацията на Партизан.

"Славе, всички сме с теб, дръж се! Желаем ти бързо оправяне", написаха от Red Star Belgrade на профилите си в социалните мрежи.

Славиша Стоянович е настанен в болница след положителен тест за коронавирус, а състоянието му е стабилно.

Както е известно, с положителни тестове за COVID-19 в Левски са още Симеон Славчев, Мартин Петков, Насиру Мохамед и докторът на отбора Стамен Илиев. Имаше информация, че Здравко Димитров също е заразен, но от "Герена" съобщиха, че резултатът от изследването му е отрицателен.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    20 1 Отговор
    Състоянието му е стабилно и е на изкуствено дишане???
  • 2 Жалко

    19 15 Отговор
    Тука мангъра щеше да го изцери с чай
  • 3 Лост

    15 1 Отговор
    Защо ти трябваше да оставаш? Добре беше решил да си ходиш преди 3седмици. Скъса си нервите и си отслаби имунитета с тези неможачи.Дано се оправиш.
  • 4 Iviviv

    0 0 Отговор
    Стига драми с тоя ковид в четвъртък ще го изпишат на бас.