Last news in Fakti

5 Април, 2021 07:49 3 216 4

Името на Кристиано Роналдо изненадващо се оказа замесено в трафик на наркотици

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • наркотрафик

Органите са иззели 50 кг кокаин от двама контрабандисти, а пакетите са били белязани с известното по цял свят лого на португалеца – CR7

Името на Кристиано Роналдо изненадващо се оказа замесено в трафик на наркотици - 1
Снимка: БГНЕС

Името на Кристиано Роналдо изненадващо се оказа замесено в трафик на наркотици. Това стана ясно след акция на властите в Ню Йорк. Органите са иззели 50 кг кокаин от двама контрабандисти, а пакетите са били белязани с известното по цял свят лого на португалеца – CR7.

Дрогата е открита при обиска на апартамент на седмия етаж в жилищен комплекс в квартала „Куинс“. При акцията са намерени 200 000 долара в брой и заредено оръжие.

Преди да бъде получена съдебна заповед за обиска, полицаите са провели наблюдение над апартамента и на кола, паркирана пред жилищната сграда.

Американските власти уточняват, че наркотрафикантите често използват практиката да маркират своята продукция с логото или инициалите на известни световни личности от спорта и бизнеса. Целта на това е привличането на клиенти, които харесват определен спортист, отбор или марка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Историк

    13 0 Отговор
    Имало е през годините подобни с Марадона, Мадона, ZZ Top и т.н. Малоумно заглавие на статия!
  • 2 един от многото

    12 1 Отговор
    Лаици , 200 000 $ и зареден пистолет! Чекмеджето на нашето момче изглежда като пещерата на Али Баба , в сравнение с тях и ако си нямат някой като Гешев , лошо им се пише!
  • 3 Сега Кристиано ще ги съди тия

    3 1 Отговор
    За злоупотреба с авторски права!
  • 4 ДОБРО

    0 0 Отговор
    УТРО....