5 Април, 2021 14:06 2 223 22

Лудогорец скочи остро на председателя на Съдийската комисия заради назначението на Чинков за мача с ЦСКА

  • волен чинков-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • цска-
  • костадин гергинов-
  • съдийска комисия-
  • купа на българия

Много бихме искали да вярваме, че това назначение е плод на техническа грешка и недоглеждане от страна на Съдийската комисия

Лудогорец скочи остро на председателя на Съдийската комисия заради назначението на Чинков за мача с ЦСКА - 1

Лудогорец скочи остро на председателя на Съдийската комисия Костадин Гергинов заради назначението на Волен Чинков за първия полуфинален мач срещу ЦСКА за Купата на България и безпринципните действия на СК. "Орлите" пишат, че Гергинов е човек без принципи, оплетен в скандали и интриги. По този начин Лудогорец се превърна в поредния клуб, който изразява недоволство от Гергинов, и скандалите в съдийството.

Ето какво написаха "орлите" на официалния си сайт:

"ДО ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩИЯ ДЛЪЖНОСТТА ПРЕЗИДЕНТ НА БФС МИХАИЛ КАСАБОВ

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ КОСТАДИН ГЕРГИНОВ

ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ ПФК ЛУДОГОРЕЦ

Уважаеми Господа,

С огромна изненада научихме от медиите за назначението на Волен Чинков като главен съдия на полуфиналния мач ЦСКА-София - Лудогорец на 7 април в София. Много бихме искали да вярваме, че това назначение е плод на техническа грешка и недоглеждане от страна на Съдийската комисия. Предвид обаче паузата за националните отбори и спадналото напрежение около грубите съдийски грешки в първенството считаме, че Костадин Гергинов и неговите колеги са има имали достатъчно време и спокойствие да обмислят внимателно нарядите.

В тази връзка сме убедени, че назначението на Волен Чинков има някаква скрита цел и е умишлено показване на мускули в разрез с правилата, които Съдийската комисия сама оповести. Нека припомним какво каза Костадин Гергинов на 4 март 2021 г.: "Георги Кабаков е от град Пловдив и по тази причина отпада като вариант за мача ЦСКА-София-Локо (Пд)".

Защо тогава, г-н Гергинов, назначавате софийския рефер Волен Чинков на мач с участието на ЦСКА-София? Каква е тази метаморфоза, която претърпяхте за месец? Говорите едно, правите точно обратното. Защо не спазвате собствените си принципи? Вероятно, за да угодите на някого, така както направихте със замазването на гафа на страничния рефер, довел до отмяната на чист гол за Лудогорец на мача с Царско село. Дали пък принципите, наложени от вас, не важат само за определени клубове?

ПФК Лудогорец винаги е бил за спазването на правилата. Винаги сме се опитвали да подхождаме с разбиране към грешките на реферите. Безпринципни решения обаче няма как да търпим.

Вече е ясно на цяла България какъв човек управлява съдийството. Човек без принципи, оплетен в лъжи и интриги. Човек, който е зависим и очевидно дължи на някого нещо. Ръководител, срещу чийто модел на работа се обявиха редица клубове от професионалния футбол.

Безпринципните Ви решения тровят съдийството, г-н Гергинов. Затова са и грубите грешки на реферите през последните месеци. Затова са и скандалите по българските терени. Футболният мир виси на косъм заради Вас.

В заключение искаме да Ви кажем, че не дължите обяснение на никого. Не бързайте да ни отговаряте. Обяснението го запазете за гузната си съвест.

05 април, 2021 г.

От ръководството", написха от Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цесекар

    24 1 Отговор
    Стига плакали, Боко приключи Домуза също е пътник. Ориентирайте се към приключване.

    Коментиран от #2

  • 2 ППП

    27 1 Отговор

    До коментар #1 от "Цесекар":

    Лудогорец не искали Чинков. Наглост до безобразие. Не стига, че ги търпим10 години да дерибействат, ами сега пискат срещу... придворния си съдия! ЛИЧНО ЧИНКОВ Е НОСИЛ НЕЗАСЛУЖЕНИ ПОБЕДИ НА ЛУДОГОРЕЦ И ИМА ОГРОМЕН ДЯЛ В ТОВА ДА БЕЗЧИНСТВАТ В БЪЛГАРИЯ! Не се самозабравяйте, че на всички им писна от този маргинален частен проект, който не успя да заинтригува никого освен лично финансово заинтересуваните лица. НОВ КОНГРЕС нови Лица и ПЪЛНА ЗАБРАНА ПРЕЗИДЕНТИ НА КЛУБОВЕ ДА СА В БФС!

    Коментиран от #14

  • 3 Защо ревете бе

    18 1 Отговор
    Га ручахте кюфтетата не ревахте.

    Коментиран от #7

  • 4 1111111

    9 1 Отговор
    После защо се появяват клипове в YouTube - Ludogorets - the most hated club in Europe

    Коментиран от #15

  • 5 КЛОП

    14 1 Отговор
    Гледаме и не вярваме на очите си......

    Журналистите припомниха част от "визитката" на въпросния футболен съдия. Не им е трудно на "зелените" при Чинков - имат 10 победи и 1 равенство в 12 шампионатни мача под негово ръководство. На другия полюс е ЦСКА с 2 победи, 2 равенства и 1 загуба....

    Чинков минава за рефер, който меко казано е недолюбван от всички на "Армията" и е... "на късмет" (така да го кажем) за Лудогорец. Отсъдил е 4 дузпи за "орлите", всички помним най-скандалната - в последната минута на мача със Септември, при резултат 0:0. Той никога не е отсъждал дузпа против Лудогорец. Но пък даде една още по-смешна и от тази срещу Септември - за Ботев (Пловдив) на "Армията". А какво да кажем за двубоя между Славия и ЦСКА, спечелен от "белите" с 1:0, когато Чинков имаше основание да отсъди поне 2 дузпи за "червените", но се направи, че не ги видя?!

    Та, от този съдия изреваха в Разград. Дори не знаем как да го коментираме. Висша форма на наглост ли е това?

    Коментиран от #10

  • 6 Левски 1914

    5 10 Отговор
    Няма нищо объркано Гергинов знае Лудогорец е от Разград цска - СОФИЯ е от Ловеч Чинков от София грешка няма.

    Коментиран от #8

  • 7 Еасх

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Защо ревете бе":

    Нали бяхме Ловеч, бе!
  • 8 Маке

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Знае също, че ЛеФски е пред изпадане, а след това и пред закриване!

    Коментиран от #12

  • 9 наглост

    9 1 Отговор
    Такава безпрецедентна форма на наглост е трудна за асимилиране. Интересното е друго. Назначението излезе в събота следобед, тия чак днеска реагират. Защо?
  • 10 777

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "КЛОП":

    ...Журналистите припомниха част от "визитката" на въпросния футболен съдия. Не им е трудно на "зелените" при Чинков - имат 10 победи и 1 равенство в 12 шампионатни мача под негово ръководство. На другия полюс е ЦСКА с 2 победи, 2 равенства и 1 загуба....!
  • 11 ЦСКА

    6 1 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца.
  • 12 Левски 1914

    3 10 Отговор

    До коментар #8 от "Маке":

    Вековния отбор НИКОГА НЯМА да го закрият те който трябваше закриха и на негово място сложиха ТИРЕ МЕНТЕ Микре .

    Коментиран от #13

  • 13 Троле чети

    10 3 Отговор

    До коментар #12 от "Левски 1914":

    КОЛКО ПЪТИ СМЕНЯХТЕ ИМЕТО и Дружествата: ПРИНЦ КИРИЛ, ПОЩЕНЕЦ, ДИНАМО, ЛЕВСКИ-СПАРТАК, ЛЕВСКИ 1914..., И КРЕМИКОВЦИ ПРИПОЗНАВАХТЕ И ИГРАЧИТЕ НА СПАРТАК. ПЪРВОТО ТИРЕ В БЪЛГАРИЯ Е ЛЕВСКИ С ЛЕВСКИ-СПАРТАК.

    ДОРИ И ДВА ПЪТИ ФУТБОЛНИЯ ЛЕВСКИ Е ФАЛИРАЛ!

    А НАСТОЯЩИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ НЯМА НИЩО ОБЩО ЮРИДИЧСКИ С АВТЕНТИЧНИЯ!
    НАПИШЕТЕ В ГУГЪЛ: "Настоящият ФК "Левски" е фалшив и е създаден от ДС! " ВЪВ ВИДЕОТО ОТ БТВ ИМА ДОКУМЕНТИ, ЗАВЕРЕНИ ОТ СГС !
    ТОВА Е ДО ОНИЯ ГОВЕЖДИ ТРОЛОВЕ, КЪДЕТО НЕ СИ ЗНАЯТ ИСТОРИЯТА И ВСЕ ГЛЕДАТ В ЧУЖДАТА ПАНИЦА!!!

    Коментиран от #16

  • 14 Топ

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "ППП":

    Колко сме принципни. Те купили цялото БФС, балабар с всички комисии, обаче загрижени, че ще им свири най-голямата им подлога.
  • 15 БезЧинства

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "1111111":

    Тази декларация наистина издиша отвсякъде. По-скоро е ироничен скеч, целящ да омекоти и узакони сечта на Чинков върху ЦСКА, както и да унизи шефа на съдиите Гергинов. - Чинков е един от най-гнусните палачи на ЦСКА, и от най-угодните на Разград
  • 16 Левски 1914

    2 6 Отговор

    До коментар #13 от "Троле чети":

    НО НИКОЙ НЯМА ПРЕТЕНЦИИ че е ЛЕВСКИ СОФИЯ, а числото викат ние сме цска, ментето с тирето и те, а истинското ФАЛИРА.

    Коментиран от #17

  • 17 Троле не четеш

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "Левски 1914":

    E кaк щe нямa? Ти нaпиca ли В ГУГЪЛ: "Нacтoящият ФК "Лeвcки" e фaлшив и e cъздaдeн oт ДC! "? Зa прeдceдaтeлят нa Нaциoнaлния фeн клуб нa Лeвcки – Злaтин Тeпcиeв чувaл ли cи?Злaтин Тeпcиeв първият прeзидeнт нa „Лeвcки“ cлeд прoмeнитe oт Дeceти нoeмври 1989 г:-Виe cтe първият дeмoкрaтичнo избрaн прeзидeнт нa „Лeвcки“. Прeз 1991 зa крaткo ce cъздaдe пoчти cъщaтa cитуaция, кaктo ceгa e в ЦCКA. Извeднъж цъфнaхa двa oтбoрa„Лeвcки“ – вaшият и тoзи нa Тoмac Лaфчиc „Лeвcки“ 1914“. Кaк ви изтлacкa Лaфчиc нaврeмeтo? - „В cпoрa зa прeзидeнтcкия пocт фeнклубът кaтeгoричнo зacтaнa нa мoя cтрaнa и ocпoрвaшe лeгитимнocттa нa Тoмac Лaфчиc. Нacрoчeни бяхa избoри в cгрaдaтa нa „Cъюзa нa cлeпитe” нa улицa „Пaрчeвич”. Тoгaвa дoйдoхa бaрeти дa пaзят Тoмeтo oт гнeвa нa ултрacитe. Пoявихa ce двa клубa. Тe рeгиcтрирaхa тoгaвa „Лeвcки” 1914”, a нaшият ce кaзвaшe прocтo „Лeвcки”. Oкaзa ce, чe никoгa нaшият любим клуб нe e бил рeгиcтрирaн. Oт 1937 г. дo 1991 г. cмe били нeлeгитимни eдин вид. A c идвaнeтo нa 9 ceптeмври 1944 г. клубът e зaличeн oфициaлнo нa прaктикa.“!!! EДИН CЪВEТ: AКO ИCКAШ ДA CE БЪЗИКAШ НA ТEМA C ФAЛИТИ, ПРИПOЗНAВAНE И ТИРEТA , НE CE ПИШИ ЧE CИ OТ ЛEВCКИ, ЛУДOГOРEЦ,БEРOE,EТЪР, ЛOКO ПД, ПИРИН, БOТEВ...ЗAЩOТO ПOЧТИ ВCИЧКИ БEЗ CЛAВИЯ CA МИНAЛИ ПO-ТOЗИ ПЪТ ;) И троле, не сменяй темите на статиите с твоите полюции.

    Коментиран от #18

  • 18 Левски 1914

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Троле не четеш":

    Специално за ЛЕВСКИ не са правили нова лига, както направиха специално за ментето. От 30 млн. задължения Ганчев плати 8 млн. парцала другите 22 млн. къде са ?

    Коментиран от #19

  • 19 Бай Стою касапина

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Левски 1914":

    Динамовец, така хубаво си седнал на това тире от няколко години, че то ти се е нанизало чак до гърлото. Затова и постоянно ти е на устата, тръгнало е да излиза.

    Коментиран от #21

  • 20 ЦарВул

    3 0 Отговор
    Имам питане:К,во прай Киро Гела в Изпълкома на БФС?Същото се отнася и до всички президенти на ФК!Просто те нямат работа там и стоят само заради кинтите дето ги раздава Гела и Изпълкома!ТОВА СЕ НАРИЧА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ!И Е ПОДСЪДНО,НО НЕ И В БЪЛГАРИЯ!СЕГА ПЪК КАНДЪРДИСВАЛИ КОСТАДИНОВ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА БФС!МАЙКО МИЛА!!ТЕЗИ ХОРА СА СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЕЛИ!С ЕДИН ГОЛ ИЛИ ДВА СРЕЩУ ФРАНЦИЯ И ПРЕЗИДЕНТ!!ЗА ТАМ ТРЯБВАТ УМНИ,КАДЪРНИ И МОЖЕЩИ ХОРА!!ТЕЗИ ,КОИТО ДО СЕГА УПРАВЛЯВАХА ДОРИ ИМАТ НАХАЛСТВОТО ДА КАЗВАТ:МИ НЯМА ДА ПОДАМ ОСТАВКА!!ТОВА ПЪК СЕ НАРИЧА НАХАЛСТВО!ВСЕ ЕДНО ДА БУТНЕШ БАБА СИ НА 80 ЛАЗАРНИКА ПО СТРЪМНИТЕ СТЪЛБИ И ДА Я ПИТАШ"КЪДЕ СИ СЕ ЗАБЪРЗАЛА"?МЕТЛАТА И ДА СЕ ИЗМИТАТ СВЕ/да ме прости Цецо от семейни войни за плагиатството/!ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОСТАДИНОВ ТРЕНЬОР НА ФУТБОЛЕН ОТБОР И /ИЛИ/НЕГОВ ПРЕЗИДЕНТ!ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ НЕГО!САМО ВИЖТЕ ДЕРЕДЖЕТО НА МАЛДЕЖКИ,ЮНОШЕСКИ И ДРУГИ ОТБОРИ ,ЗА КОИТО ОН ОТГОВАРЯ И СИ ПРЕДСТАВЯЙТЕ К,ВО ЩЕ БЪДЕ В БФС?НО....ЗАТОВА Е ВИНОВЕН ПЕРУКЕРОВ И ДРУГИТЕ НАРЕДЕНИ НА КОПАНЯТА ДА СМУЧАТ,ДА СМУЧАТ И ПАК ДА СМУЧАТ!!!ЛЕЧКОВ Е СЪЩАТА ФЕКАЛИЯ КАТО КОСТАДИНОВ!!ЗАТОВА ОСТАВКА И ВЪН ОТ БФС!!!!
  • 21 Левски 1914

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Бай Стою касапина":

    Тирето догодина може да махнете но срама, че припознахте Литекс – Чавдар не може да изтриете никога.

    Коментиран от #22

  • 22 Бай Стою касапина

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Левски 1914":

    Айде по-леко, че се нанизваш все повече на тирето.