Last news in Fakti

5 Април, 2021 15:27 2 971 12

Павел Колев: Аз спя спокойно. А вие, Стефанов?

  • левски-
  • отговор-
  • стефанов-
  • колев-
  • евро 2015-
  • славия

"Имам почит към възрастта, което е и причината да не мога да кажа всичко, което мисля и знам за лицето Венци Стефанов", заяви изпълнителнителният директор на Левски

Павел Колев: Аз спя спокойно. А вие, Стефанов? - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор в оставка на Левски Павел Колев отново използва личния си профил в социалните мрежи, за да отговори на собственика на Славия Венцеслав Стефанов, който го обвини, че заради него държавата не е искала да работи с БФС.

"Едно от най-съществените неща в класическото образование е идеята за ред, порядък – нарича се verecundia aetatis. Означава още почит към възрастта, което е и причината да не мога да кажа всичко, което мисля и знам за лицето Венци Стефанов. Но няма и нужда – с времето всичко ще стане ясно и тогава ще разберем кой има място в българския футбол, кой е лапал и кой на кого е навредил.

Гордея се с работата си около Евро 2015, както и с екипа, който изградихме във федерацията тогава. Както и година по-късно при консултациите с УЕФА и Hypercube за смяна на формата на първенството. Все проекти, от които Венци Стефанов нищо не разбра. Защото него винаги са го интересували други неща.

Аз спя спокойно. А вие, Стефанов?", написа Павел Колев.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Партия на тиквите

    14 1 Отговор
    ТИКВИТЕ УЗРЯХА, ДА ГИ ОПЕЧЕМ!
  • 2 Доволен от вота

    16 3 Отговор
    А тъй Павка, тази медуза трябва да се мачка. Мутри вън и от футбола.

    Коментиран от #9

  • 3 тиктак

    10 6 Отговор
    павеле, павеле, откъде те изкопаха и теб
  • 4 Първанов

    8 3 Отговор
    Венци е соло т...к на Маджо.
  • 5 3,14К

    6 1 Отговор
    Абсолютна зрителна измама е този Павел, като футболен деятел. Та той не си говори със старши треньора. Изхарчи 25 000 000 за година и половина и само калъфки и задължъния. Няма грам харизма да ръководи футболен отбор. Само вижте мнението на агитките.Типичен джендър чиновник, несъвместим за спорта. Само 1 000 000 неустойки от предишния треньор, който доведе лично!
  • 6 8888

    6 3 Отговор
    Като си почнал кажи всичко и затвори устата на този всезнайко
  • 7 днес

    4 1 Отговор
    Е, и като прахосаха толкова пари , за да се препише схемата на белгийското първенство - какво се получи? Никакъв напредак, простотия, слаби футболисти, безидейни действия от БФС. Стандартното си е 16 отбора - 30 кръга - има място и за млади и за чужденци. При формула от 16 отбора станахме Четвърти в света, сега сме последни.... Павка, Павка, отвори си добре очите и погледни истината!

    Коментиран от #8

  • 8 💣 💣 💣

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "днес":

    Най-добре е да се направи лига от всичките 30 отбора, както е в Сирия и ще имаме национален отбор, та ще кърти. Не четвърти, първи ще сме категорично, всички ще се избиват да ни копират първенството. Ще дойдат да се уверят лично на място даже.
  • 9 ПАВЕЛЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Доволен от вота":

    НИКОЙ НЕ ГОВОРИ СЕГА ДА СЕ ПРОМЕНИ ШАМПИОНАТА! А ЗА СЛЕДВАЩОТО ПЪРВЕНСТВО!


    Задължително трябва да са 16 отбора от догодина! Всяко свиване на бройката на клубовете в елита се отразява много и на националния отбор! Пак може да се запази формат с първа шестица и две групи от по 5 отбора, които да определят изпадащите и участниците в бараж за ЕКТ. 16 ОТБОРА ОТ ДОГОДИНА!

    Коментиран от #10

  • 10 Камикадзето

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "ПАВЕЛЕ":

    Абе от всичките 30 отбора да направим, бре човек. Тъй и тъй сме се запътили към Сирия. Ще играят на принципа на директни елиминации. А ако има оцелели, ще играят баражи по селата. Ако ли пак оживее някой, ще го пратим на евротурнирите, там да го довършат.
  • 11 което знам

    1 0 Отговор
    Ако знаеш нещо което уличава лицето еди коеси и не го кажеш си е престъпление отвсякаде.Казвай каквото знаеш или си е..............чина.Иначе ставаш съучастник и прикриващ нещо си.
  • 12 с Подуене

    1 2 Отговор
    "Големият" мениджър Плевел Долев. Каква му е специалността, какво работи, какво е работил, какво е завършил, какви пари е дал за футбола? Откъде се взе това надменно парвеню?