Last news in Fakti

9 Април, 2021 18:38 1 604 2

Скоулс: Само Манчестър Юнайтед и Челси могат да си позволят Ерлинг Холанд

  • ерлинг холанд-
  • пол скоулс-
  • футбол-
  • оле гунар солскяер

Може би това са единствените два клуба, които могат да си позволят цената му

Скоулс: Само Манчестър Юнайтед и Челси могат да си позволят Ерлинг Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Само Манчестър Юнайтед и Челси могат да си позволят трансфер на Ерлинг Холанд това лято, смята легендата на "червените дяволи" Пол Скоулс.

Запитан в интервю за BT Sport какъв футболист му е нужен на Оле Гунар Солскяер, бившият му съотборник отговори: "Холанд е очевидният избор, нали? Дали обаче той ще иска да дойде в Юнайтед в този момент? И могат ли от клуба да платят трансферната сума? Мисля, че могат. Зависи и от самия Холанд", заяви бившият английски национал.

"Юнайтед търси отчайващо футболист като Холанд, но същото важи и за Челси. Може би това са единствените два клуба, които могат да си позволят цената му", допълни някогашният полузащитник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mada faca

    3 0 Отговор
    А Ман сити и Ливърпуля и те не могат

    Коментиран от #2

  • 2 пешо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "mada faca":

    сити вероятно могат, но пуля - не.
    а на челси - не знам дали ни трябва, ако честно. след дрогба не можахме да завъдим читав център. апцалутно убеден съм, че не играчите са причината - натискът е огромен, а и ние по никой начин не играем така, че един номер 9 да се чувства в свои води. но при нас е: каквото реши роман. ако е решил да похарчи едни пари...
    а пък мюнчовци само ще го похарчат, не му трябва на момчето да иде там.