Last news in Fakti

9 Април, 2021 19:45 2 143 2

Изключиха съдията, взел автографи от Ерлинг Холанд

  • футбол-
  • съдия-
  • октавиан шовре-
  • ерлинг холан-
  • борусия дортмунд

Постъпката на Шовре е с благотворителна цел и подписите на норвежеца ще бъдат продадени за подпомагане на дом за хора с аутизъм

Изключиха съдията, взел автографи от Ерлинг Холанд - 1

Страничният рефер Октавиан Шовре е изключен от съдийската бригада на Овидиу Хацеган, след като стана световна сензация с взетите автографи от нападателя на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд.

Постъпката на Шовре е с благотворителна цел и подписите на норвежеца ще бъдат продадени за подпомагане на дом за хора с аутизъм.

Въпреки това съдийската комисия към Румънския футболен съюз реши да извади Октавиан Шовре от наряда за предстоящия в неделя мач между Университатя (Крайова) и ЧФР Клуж.

Бившият футболен съдия Роберто Розети също критикува решението на Шовре да вземе автографи от Ерлинг Холанд.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    17 0 Отговор
    мисля, че е дивотия това! не е добре.
    човекът го прави открито, при това за благородна кауза! ако беше за себе си, за близък, за печалба - ясно, но при това положение...
    б*си и буквоядите!
  • 2 Сандо

    1 0 Отговор
    Бюрократите завзеха и спорта и простотиите не закъсняха.Във много спортове,но във футбола е най-видно.И особено голямо престъпление е вземането на автограф,щото всичко друго оправиха.