Last news in Fakti

11 Април, 2021 10:58 2 092 12

Занев: Съдията заложи името си, че има дузпа

  • занев-
  • дузпа-
  • съдия-
  • отказване-
  • решение-
  • арда-
  • цска-
  • равенство

"Той каза, че ако няма дузпа, ще се откаже от съдийството", разкри капитанът на ЦСКА

Занев: Съдията заложи името си, че има дузпа - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на ЦСКА Петър Занев бе изключително разочарован от равенството 1:1 срещу Арда. Именно той направи дузпата, с която кърджалийци изравниха с последните секунди.

"Арда си тръгна с точката, защото видяхте какво осъждане дадоха в 93-ата минута. За мое съжаление, аз бях участник. Какво да кажа? Има репортажи, компетентните хора ще кажат. Тогава да се дават по 10 дузпи на мач. Дори си вдигнах ръцете, тръгнах към нашия вратар, за да го подсигуря. Нека главният съдия коментира, той каза, че залага името си и ако нямало дузпа, щял да се откаже от съдийството. Беше 100% категоричен. Нека се погледне на репортажа и се види", заяви Занев.

"Трябваше да вкараме втори гол, за да затворим мача. Не мисля, че имаше някакви опасности пред нашата врата. За голямо съжаление, една изсипана топка, единоборство. Просто се шмугна, падна, извъртя се. Ако има задържане, той ще падне на момента. Виждам му самото движение - със завъртане и падане напред, след като топката отива в нашия вратар. Има си хора, които преценяват - хубаво е да се види", допълни капитанът.

"Мотивацията ни е да отидем и да спечелим срещу Лудогорец, за да се класираме за финал. Амбицирани сме да играем и да спечелим. Надявам се късметът да е с нас, съдийството да е реално. Не искам да говоря, защото все едно се оправдавам. Какво да ви кажа? Аз съм най-черният пред нашите фенове, защото аз съм участника. На мен също ми е неловко пред моите съотборници. Съдията каза, че ще се откаже от съдийството", завърши Занев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не зная само

    15 8 Отговор
    защо тоя е и национал.и за цска не става!
    разбира се ,че го задържа и има дузпа!

    Коментиран от #6

  • 2 Ай стига

    17 8 Отговор
    с тая дузпа! А засадата при гола ....!! На крива ракета, космоса и е виновен! Играйте, вкарайте както казвате 2-3 гола, и победата е в кърпа вързана! От както дойде ранжавия "земеделдки ревльо", Стойчо Стоилов, все съдията виновен..., те никъде не са цвете, но това е част от играта, що не пречат на Байерн, Реал и т.н. Баста, запрятайте ръкавите, бач и стига рев, честанахте оперни певци, направо вместо в Милан, ще ви вземат в миланската ла скала ...
  • 3 Арда

    13 9 Отговор
    АБЕ ТАРИКАТ ЩО КОМЕНТИРАШ САМО ДУЗПАТА АМИ КОМЕНТИРАЙ И ГОЛА ОТ ЗАСАДА.НО НЕТИ ИЗНАСЯ НЕЩО.
  • 4 Страничен

    13 6 Отговор
    И на този му е трудно да сглоби изречение!
  • 5 Мимчят

    11 6 Отговор
    Ами съдуята заложи името си ,а ти какво ще заложиш,ама те е изстрах,защото знаеш,че я направи дузпата.А защо нищо не казваш,че ви призна гол от засада,пак ти нищо не залагаш.Смешан си....

    Коментиран от #10

  • 6 Варна

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "не зная само":

    Само виж борбата за титлата как изглежда:

    На единият отбор се подаряват три точки със спорна дузпа, а на другия претендент за титлата му се отнемат три точки със спорна дузпа. ФЕЪРПЛЕЙ ПО БЪЛГАРСКИ :)

    Коментиран от #7

  • 7 гларус

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Варна":

    В случая ,,МЕНТЕТО С ТИРЕТО,, не е вече претендент за титлата,а е да запази поне четвъртото място .
  • 8 Някой

    3 1 Отговор
    Лигльовците от ЦЕЦКА продължават да реват. Други ден като ви изпердашат и резаците, чичовото няма да може да си намери място. Ама той рижавия може и да го изгони, няма да е за сефте. Претенденти били, к’ви претенденти бе, погледнете класирането. Айде дома у Ловеч!!!
  • 9 иван варна

    1 0 Отговор
    ЗАНЕВ ВЪН ОТ ЦСКА ,ЛЮБО НЕ ГО ПУСКАЙ СРЕЩУ ЛУДИТЕ ЩЕ ПРОДАДЕ МАЧА
  • 10 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мимчят":

    ....кьорав ли си, че не виждаш как се друсна като куфар, без никой да го докосне дори. Съдията 100% ще си го отнесе наказанието, а за горкия симулант, не ми се говори, какви ще са последствията...Футболът е проста игра, но е измислен от джентълмени и е за джентълмени...

    Коментиран от #12

  • 11 В правилника

    0 0 Отговор
    никъде не се уточнява силата, с която един играч бута друг - а в случая
    съзнателно бутане имаше.
  • 12 Явно си

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    гледал друг мач. В тази ситуация имаше не само докосване, а и директно "помагане" срещу нападателя с цел да му се попречи. А как и защо нападателят е паднал - разбира се, че в такива случай артистизмът е от полза, но тук той си беше следствие от физически досег, пусни си на забавен каданс ситуацията и я гледай обективно...