Last news in Fakti

15 Април, 2021 01:00 1 779 1

Сари сменя Моуриньо в Тотнъм?

  • сари-
  • заместник-
  • треньор-
  • тотнъм-
  • моуриньо-
  • уволнение

Италианецът е фаворит номер 1 за поста, ако "шпорите" уволнят Специалния

Сари сменя Моуриньо в Тотнъм? - 1
Снимка: БГНЕС

В Тотнъм вече се оглеждат за нов мениджър и Маурицио Сари изглежда като фаворит номер 1 за мястото на Жозе Моуриньо, съобщава "RAI Sports". Според английските букмейкъри, португалският специалист е тотален фаворит номер 1 за следващ уволнен треньор.

Причините за това не липсват - лоша серия в първенството и седмо място в класирането, на 6 точки от Уест Хам, който заема последната квота за Шампионската лига. В допълнение отборът беше отстранен от Динамо Загреб в Лига Европа по доста срамен начин - победа с 2:0 и поражение с 0:3 в хърватската столица след продължения.

Управата на Тотнъм вече е загубила доверието си в Моуриньо и различни хора от клуба разглеждат варианти за негов заместник, твърди още "RAI Sports". И Сари е един от фаворитите за поста.

62-годишният Сари за последно работи в Ювентус и въпреки че донесе на торинци 9-ата поредна шампионска титла в Серия "А", беше уволнен само след една година на поста. Любопитното е, че Сари напусна и Челси по подобен начин - спечели Лига Европа и осигури 4-о място за отбора във Висшата лига.

Освен "шпорите", Наполи също може да направи оферта на бившия си треньор, тъй като и ситуацията с Дженаро Гатузо не е много сигурна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вито Андолини

    0 0 Отговор
    Наполи никога няма да вземат Сари за треньор. Такова предателство при тези фанатици не се забравя. Особено, когато двата отбора бяха преки конкуренти за титлата по онова време.