Last news in Fakti

15 Април, 2021 13:36 1 523 2

Пресконференция със спечелилия титлата на Мастърса в Маями без нито един въпрос (ВИДЕО)

  • хуберт хуркач-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • atp

Хуркач обаче подходи с чувство за хумор и благодари на всички за "чудесната" пресконференция и призна, че за пръв път участва в нещо подобно през професионалната си кариера досега

Пресконференция със спечелилия титлата на Мастърса в Маями без нито един въпрос (ВИДЕО) - 1

Хуберт Хуркач със сигурност вече е едно от разпознаваемите лица в ATP Тура, след като се поздрави с титлата на Мастърса в Маями, но явно има още какво да се желае, докато полякът прикове медийното внимание към себе си.

Това ясно се установи след победата му на старта в Монте Карло, когато световният номер 16 бе извикан в залата за пресконференции, но не получи нито един въпрос, на който да даде отговор. Хуркач обаче подходи с чувство за хумор и благодари на всички за "чудесната" пресконференция и призна, че за пръв път участва в нещо подобно през професионалната си кариера досега.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 HAhaha

    1 1 Отговор
    Не е интересен, затова. Не зоби като Матадора, Кр.Фрум и другите.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.