Last news in Fakti

16 Април, 2021 13:48 1 090 0

ПСЖ бърза да поднови договора на Неймар до края на месеца

  • псж-
  • неймар-
  • договор-
  • футбол

От клуба се надяват звездата да подпише новия контракт, който ще бъде до 2025 година, още преди първия полуфинален мач от ШЛ срещу Манчестър Сити

ПСЖ бърза да поднови договора на Неймар до края на месеца - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен възнамерява да използва еуфорията от достигането на полуфиналите на ШЛ и да поднови договора на Неймар до края на месеца. След победата на парижани френските медии обявиха новината, че бразилецът е щастлив в Париж и ще удължи споразумението си с клуба.

От клуба се надяват звездата да подпише новия контракт, който ще бъде до 2025 година, още преди първия полуфинален мач от ШЛ срещу Манчестър Сити.

Ръководството смята, че това ще спомогне и за убеждаването на Килиан Мбапе да остане в Париж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА