Last news in Fakti

16 Април, 2021 14:47 1 757 7

Жорди Кайседо: Опитвам се да говоря повече с Пенев, за да стана голям голмайстор като него

  • цска-
  • жорди кайседо-
  • любомир пенев-
  • футбол-
  • голмайстор

ЦСКА е много голям клуб, който за малкото време, откакто съм тук, съм го заобичал много

Жорди Кайседо: Опитвам се да говоря повече с Пенев, за да стана голям голмайстор като него - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе избран за Играч №1 на месец март. Той бе номиниран за хеттрика срещу Ботев Враца при победата с 4:0 в четвъртфиналите за Купата на България. Атакуващият футболист на „червените“ пребори конкуренцията на Миси Мезу (Етър), Атанас Илиев (Ботев Пловдив) и Димитър Илиев (Локомотив Пловдив).

„Искам да благодаря на Господ, моите колеги и клуба, защото без тяхната подкрепа и доверие нищо от това нямаше да е възможно. Това е резултат на усилията и труда, който полагаме през това време, и се надявам да постигнем още повече“, започна Кайседо.

„За мен е голяма чест да играя за ЦСКА. Това е много голям клуб, който за малкото време, откакто съм тук, съм го заобичал много. Ще продължа да се трудя много усилено, за да давам всичко от себе си за този клуб. Надявам се в близко бъдеще да помогна да спечелим титли“, добави още той.

„В момента най-голямата разлика е в тактическата схема, но за мен Акрапович и Пенев са прекрасни треньори, които много уважавам. Много съм слушал положителни и хубави неща за Любослав Пенев. Опитвам се да говоря повече с него, защото беше страхотен голмайстор. Да се науча от него на неща, които ми липсват все още, и да се превърна в голям нападател“, каза еквадорецът.

„Работя и се трудя, за да бъда на терена и да съм в националния тим. Да се надявам да ме повикат на Копа Америка. Трудя се усилено за това. Първата стъпка я направихме и стигнахме до финала за Купата на България. Знаем, че Арда не е слаб отбор, но ние сме прекрасен тим. Мога да кажа, че ще дам най-доброто от себе си, за да спечелим трофея. Знаем, че стъпка по стъпка се постига всичко. В момента сме концентрирани за мача в неделя. По-напред ще мислим за финала, а сега сме съсредоточени в следващите мачове“, добави Кайседо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    3 9 Отговор
    Това шега ли е или тоя още не говори и разбира както трябва български?
  • 2 Хахаха

    2 5 Отговор
    Блеки се мазни на чичовото

    Коментиран от #4, #5, #6, #7

  • 3 Зона Южна Америка

    1 3 Отговор
    Скоро бразилците и колумбийците ще има да се чудят що от Еквадор ги пращат да "духат супата" 😄
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.