Last news in Fakti

19 Април, 2021 10:57 2 321 7

ЦСКА е набелязал централен нападател за следващия сезон

  • любослав пенев-
  • футбол-
  • цска-
  • нападател-
  • селекция

„Червените“ изпитват нужда от още един голмайстор, въпреки че разполагат с двама чисти нападатели – Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс

ЦСКА е набелязал централен нападател за следващия сезон - 1

ЦСКА е набелязал централен нападател, който трябва да бъде привлечен от следващия сезон, пише БЛИЦ. Става въпрос за футболист, носил екипите на испански отбори, бил е и в холандското първенство.

„Червените“ изпитват нужда от още един голмайстор, въпреки че разполагат с двама чисти нападатели – Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс.

Ахмед Ахмедов пък е преотстъпен на Нефтчи (Баку) и след края на сезона ще се завърне в Борисовата градина. Старши треньорът на 31-кратните шампиони Любослав Пенев обаче предпочита да вземе по-опитен и доказан стрелец, за да бъде засилена нападателната мощ на отбора.

"В полезрението на ЦСКА има няколко нападатели. Но въпросният, който е играл в испанското първенство, е най-близо до договор в момента. Вървят преговори и ако приключат благоприятно, от лятото тимът ще има нов таран", уточняват източниците ни.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    4 2 Отговор
    Дрън, дрън.... Любо, защо не даваш шанс на Смоленски и другите момчета от школата!? С какво някакъв анонимен случайник от Испания е по-добър от тях? Ако имаше такива по твое време, ти нямаше да си известен, като Ел Голеадор и единствения българин с хеттрик във вратата на най-титолувания клуб в света, а да си приключил безславно кариерата си в Сливнешки герой например!

    Коментиран от #5

  • 3 Левски 1914

    3 4 Отговор
    Пенев като пише на ФИФА за съдиите да пише и за това да проверят последните два мача на МЕНТЕТО, защото единия сигурно е уговорен, а може и двата.
  • 4 Prips09.09.2016

    2 2 Отговор
    Само Доеджи Ганчев и Стойкъс Дъ шотуан!
  • 5 333

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    В ТРИ ПOРEДНИ КРЪГA CВИРЯТ ДУЗПИ CРEЩУ ЦCКA, c вcякa cлeдвaщa вce пoвeчe изcмукaнa oт cъдиятa.
    В ТРИ ПOРEДНИ КРЪГA!
    Дузпитe cрeщу Лудoгoрeц ги видяхмe caмo в Eврoтурниритe, в Бългaрия e зaбрaнeнo!

    И тритe МЕКО КАЗАНО СПОРНИ дузпи срещу ЦСКА ca cъc рeшaвaщo знaчeниe зa изхoдитe нa cрeщитe! Caмo зa пocлeднитe 3 кръгa, чрeз ГРЕШНИ cъдийcки oтcъждaния, нa Лудoгoрeц бяхa пoдaрeни +2 тoчки, a нa ЦCКA бяхa oтнeти -6 тoчки.
    Тoвa ca ФAКТИТE и вcички виждaт кaк ce пeчeли шaмпиoнaт.

    НЯМА ОТБОР В ЕФБЕТ ЛИГАТА СРЕЩУ КОГОТО ДА СА ОТСЪЖДАНИ ДУЗПИ В ТРИ ПОРЕДНИ КРЪГА!!!
  • 6 Един Човек

    1 0 Отговор
    Ами почнете да играете футбол ,а не да ритате като коне!!И без претенции!!Нямате спечелен мач с/у нито един отбор от преките ви конкуренти за титлата !!Нищо чудно сега на финала за купата ,пак да грабнете калъвките!!Литекс никога няма да има манталитет на победител...па ако щете го кръстете Реал Мадрид!
  • 7 Гост

    0 0 Отговор
    Чичовото чеп за зеле не става