19 Април, 2021 19:45 2 397 2

Левски иска да се подсили със защитник на Царско село

  • кавдански-
  • защитник-
  • ветеран-
  • трансфер-
  • левски-
  • царско село

"Сините" са хвърлили око на ветерана Мартин Кавдански

Левски иска да се подсили със защитник на Царско село - 1
Снимка: БГНЕС

Опитният футболист на Царско село Мартин Кавдански е сред вариантите за летни попълнения на Левски, пише "Блиц". На "Герена" поглеждат към 34-годишния централен защитник, който е юноша на клуба. Треньорският щаб на "сините" начело със Славиша Стоянович се оглежда за нови попълнения в отбраната след зачестилите разочароващи представяния на настоящите футболисти в ариергарда. Снощи Левски падна тежко от шампиона Лудогорец (0:3 у дома) и остана на деветото място в класирането.

Снажният Мартин Кавдански е един от най-добрите в Царско село, откакто акостира в тима през миналия сезон. Договорът му с клуба изтича в края на настоящия сезон и така той може да премине на "Герена" като свободен агент. Освен това Кавдански е закърмен с идеята "Левски", след като е юноша на клуба. Защитникът обаче няма официален мач за мъжкия отбор.

Кавдански проби в големия футбол във Франция, където игра за Метц. След това носи екипите на Славия, Локомотив (Мездра), Берое, Локомотив (Пловдив), Черноморец (Бургас), Шкендия, Марек, Тирана, Клермон и Ботев (Враца).

През този сезон Кавдански впечатлява не само със стабилни игри в защита, а и с това, че отбеляза няколко попадения. Опитният боец дори наказа и Левски, носейки точката на Царско село - 2:2 срещу "сините" през декември. След това вкара и при хикса с Лудогорец (1:1) на 20 март. Кавдански се разписа в още два мача от Еfbet Лига - при победата с 4:3 над Монтана и при загубата с 1:2 от Ботев (Враца).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига бе Наскоооо

    2 0 Отговор
    Стига си събирал боклуци и бонговци. Имаш играчи, само трябва обиграване
  • 2 Sion

    0 3 Отговор
    Ахахаха, събирайте отпадъка, говеда, събирайте..И пари събирайте..Да плащате на Хубчев неустойката..