Last news in Fakti

21 Април, 2021 16:03 1 613 6

Ювентус официално призна за провала на Суперлигата

  • ювентус-
  • европейска суперлига-
  • суперлига-
  • футбол

Сега от италианския гранд нарушиха мълчанието си, като заявяват, че са наясно с „искането и намеренията за оттегляне на някои от другите клубове

Ювентус официално призна за провала на Суперлигата - 1
Снимка: Twitter

Италианският шампион Ювентус излезе с официално изявление по темата с Европейската Суперлига. Както стана ясно по-рано днес, отборите на Арсенал, Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Челси, Атлетико Мадрид, Интер и Милан обявиха оттеглянето си от надпреварата само 48 часа, след като заявиха своето участие в нея.

Сега Ювентус нарушиха мълчанието си, като заявяват, че са наясно с „искането и намеренията за оттегляне на някои от другите клубове.

„Въпреки че Ювентус остава убеден в стабилността на спортните, търговски и правни успехи на проекта, смятаме, че понастоящем има малки шансове проектът да бъде завършен в първоначално замислената форма“, се казва в изявлението на клуба.

По този начин „биконерите“ заявяват, че не се отказват окончателно от проекта за Суперлигата, но ще се вслушват в мнението на останалите, поне на този етап.

Така единствено Реал Мадрид и Барселона не са излезли с официална информация по темата,съобщава Гонг.бг


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стрина Пена

    11 2 Отговор
    Слабоумни татуирани ритнитопковци, самозабравили се ламтящи за още и още пари.
    Не се наядохте

    Коментиран от #2

  • 2 Пич

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стрина Пена":

    ... те момчетата не са виновни, ами шефовете им!!!!
  • 3 Фен

    5 1 Отговор
    Останаха само двата фалирали отбора от Испания. Да ги закриват.
  • 4 Хаха

    8 0 Отговор
    Да ги пращат при аматьорите заедни с Интер и Милан! И без това не могат да си плащат дълговете, а въпросната лига беше опит да избегнат фалита! Това се отнася и за другите кандидат-участници в несъстоялото се нещо!
  • 5 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ЩЕ СИ ПОСИПЯТ ГАЛАВАТА С ПЕПЕЛ -УЧАСТВАЛИТЕ В ГАДОСТТА- ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗКЛЮЧЕНИ ОТ НАЦИОНАЛНОТЕ ПЪРВЕНСТВА ПО ЗАПОВЕД НА УЕФА !!!!!!! ЦЕЛИЯТ БОГАТАШКИ ФУТБОЛЕН БОКЛУК -АУТ- В ИМЕТО НА ПОКОЛЕНИЯТА !!!!!!!!!!!
  • 6 Гост

    2 0 Отговор
    Само Ювентус да си играят, да се разделят на по 11 и да си джиткат сами