22 Април, 2021 15:20 2 978 4

Анди Руиз сподели за какво мечтае

  • анди руиз-
  • мечта-
  • канело

"Искам да стана като Канело, но в тежка категория", заяви колоритният мексиканец

Анди Руиз сподели за какво мечтае - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившият шампион в тежка категория Анди Руиз иска да постигне успехите, които Канело Алварес пожъна в бокса. 31-годишния мексиканец се качва на ринга на 1-ви май, за да се бие с Крис Ареола в Калифорния, съобщава mma.bg.

Това ще бъде първа битка за Руиз откакто загуби титлите си от Антъни Джошуа в края на 2019 година. Анди е свалил много килограми и ще бъде интересно да видим как ще се представи.

Руис е смъкнал 27 килограма и няма търпение да се качи на ринга. В интервю за PBC on FOX Руиз каза следното:

През целия ми живот са съдили за мен по моя външен вид. Аз обаче не се предадох и мисля, че заради това стигнах толкова далеч. Беше невероятно да стана първият шампион в тежка категория от Мексико. Тази битка е важна, защото съм фокусиран и ще направя нещата както трябва.

Научих си урока и когато стана шампион за втори път, тогава няма да го приема за даденост. Искам да стана като Канело, но в тежка категория. Искам да покоря върховете и да създам наследство в бокса. Дадоха ми прякор "Detroyer" , защото винаги унищожавам нещата".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааам

    5 7 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Дадоха ми прякор "Detroyer" , защото винаги унищожавам нещата"."...мхм,унищожавал си ти...унищожаваш само дюнери.То така се става лесно световен шампион в тежка категория в бокса.Видяхме го нашия Кубрат-напъва се ,успя да се уреди на ДВА пъти за шампионския пояс и накрая срам и позор за цяла България.
  • 2 Пурко

    6 4 Отговор
    И запомнете Братя Българи, че Никой не е по-зле подготвен и калпав боксьор от наший Пульо! Събирача на дългове на Таки и перачницата на наркомангизи Спортен център Пулеви!
  • 3 Gen Gurko

    6 0 Отговор
    Сладур. Много добър боксъор.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.