Last news in Fakti

23 Април, 2021 12:12 3 385 1

19-годишен баскетболист загина в зверска катастрофа

  • кентъки-
  • терънс кларк-
  • баскетбол-
  • бескетболист-
  • катастрофа

Терънс Кларк е откаран в близката болница, но лекарите не са успели да спасят живота му заради тежките рани

19-годишен студент е поредната жертва на пътно-транспортните произшествия. Баскетболната звезда на Университета на Кентъки Терънс Кларк е загинал при катастрофа в Лос Анджелис.

Младият спортист, който през това лято се очакваше да бъде избран в драфта на НБА, се е ударил в друга кола, след това неговият автомобил се е блъснал в стълб за осветление и накрая е спрял в оградна стена. Видеокадрите от мястото на инцидента свидетелстват, че предницата на возилото на Кларк е сериозно смачкана.

Баскетболистът е откаран в близката болница, но лекарите не са успели да спасят живота му заради тежките рани. От полицията обявиха, че тече разследване на обстоятелствата около катастрофата.

Според информациите, Терънс Кларкс е бил в Калифорния заедно със съотборника си Би Джей Бостън, който е карал в следващата кола и е станал свидетел на катастрофата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 324

    3 1 Отговор
    Изявен "българин" когото много българи познават, а Лос Анджелис го е там зад Витоша.!