Last news in Fakti

23 Април, 2021 19:41 1 084 3

Ясни са мерките, които феновете ще трябва да спазват по стадионите

  • фенове-
  • футбол-
  • българия

БФС се надява, че привържениците на футболната игра ще проявят висока култура при спазването на посочените карантинни мерки и ги приветства отново на стадионите като съществена част от магията на футбола

Ясни са мерките, които феновете ще трябва да спазват по стадионите - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Българският футболен съюз уведомява всички футболни клубове от аматьорския и професионалния футбол, участници в първенствата и турнирите от Спортния календар за 2021 г., че със заповед № РД-01-265/23.04.2021 г. на министъра на здравеопазването (т. I.2) се допуска присъствието на публика при провеждането на футболни срещи на открито, при следните ограничения:

1. заемане до 30% от капацитета на стадиона, но не повече от 1000 зрители в сектор;

2. физическа дистанция най-малко 1.5 м;

3. носене на защитна маска за лице.

БФС се надява, че привържениците на футболната игра ще проявят висока култура при спазването на посочените карантинни мерки и ги приветства отново на стадионите като съществена част от магията на футбола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха..

    4 0 Отговор
    Футболът вече е анахронизъм.Екран,сапунка,бира,чипс и джобен тенис..
  • 2 в матрицата

    3 0 Отговор
    фенове и висока култура - баба ми и биткойни !!!
  • 3 аевдр4ферссжб

    0 1 Отговор
    Какви са тези 1000 човека на сектор и същевременно 30 процента от капацитета на стадиона. Тая наредба да не е писана само за 12 хилядни стадиони? На Васил Левски няма как в 4 сектора да сложиш по 1000 човека и да запълниш 30 процента от 43 000