Last news in Fakti

24 Април, 2021 18:55 1 549 2

Майнц тресна Байерн Мюнхен и се доближи до спасението (ВИДЕО)

  • байерн мюнхен-
  • бундеслига-
  • футбол-
  • майнц 05

Тимът на Ханзи Флик обаче изигра много слаб мач и загуби с 1:2

Майнц тресна Байерн Мюнхен и се доближи до спасението (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн (Мюнхен) пропусна да стане шампион в 31-ия кръг на Бундеслигата. Баварците се нуждаеха от победа при гостуването на Майнц, за да узаконят спечелването на Сребърната салатиера три кръга преди края на първенството. Тимът на Ханзи Флик обаче изигра много слаб мач и загуби с 1:2. Точни за победителите бяха Йонатан Буркхард (3) и Робин Куайсон (37). Роберт Левандовски оформи крайния резултата в петата минута на добавеното време.

Майнц тресна Байерн Мюнхен и се доближи до спасението (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Така баварците продължават да са лидери във временното класиране със 71 точки. За "05" това бе седми мач без поражение, с което отборът събра 34 точки и заема 11-о място.

Майнц шокира мюнхенци още в 3-ата минута. Тогава Йонатан Буркхард стреля в обсега на Мануел Нойер, но той отклони топката във вратата си за 1:0. Баварците видимо не бяха в психическа кондиция след това начало и в 10-ата минута допуснаха нова опасност, но този път гредата ги спаси. Топката рикошира в тялото на Леон Горетцка и затрудни максимално Нойер. Вратарят все пак изби в гредата.

Майнц тресна Байерн Мюнхен и се доближи до спасението (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 15-ата минута Роберт Левандовски се озова сам срещу вратаря на Майнц, но стреля високо над вратата. В ответната атака Нойер спаси нов сигурен гол във вратата си след удар на Робин Куайсон. В 18-ата минута центриране на Дани да Коща се отклони от тялото на играч на Байерн и отново срещна гредата.

В 37-ата минута "05" вкара втори гол. Тогава Куайсон засече с глава центриране на Мвене от пряк свободен удар.

На полувремето Ханзи Флик пусна в игра Чупо-Мотинг, Нианзу и Мусиала, но това не промени много играта на баварците.

Чак в 67-ата минута Чупо-Мотинг успя да нанесе опасен удар от въздуха.

Майнц тресна Байерн Мюнхен и се доближи до спасението (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Десет минути по-късно Центнер спаси нов удар на камерунеца, този път с глава. В 84-ата минута Левандовски опита да върне Байерн в мача, но стреля покрай лявата греда.

В петата минута на добавеното време Левандовски се възползва от грешка в защитата на Майнц, озова се на стрелкова позиция и не сбърка за крайното 1:2.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фрг

    5 0 Отговор
    Баирен даде мача на тез мишоци да се спасят.това го има в цял свят и е недоказуемо.
  • 2 456 до Факти

    1 0 Отговор
    "Тресна????"... Was ist das????
    Тъпи и неграмотни...