Last news in Fakti

24 Април, 2021 20:46 2 315 2

ПСЖ временно се върна на върха във Франция, но ще трепери за Мбапе

  • метц-
  • псж-
  • футбол-
  • лига 1-
  • калиан мбапе

Звездата Килиан Мбапе се отчете с два гола за успеха с 3:1, но малко преди края на мача напусна терена с мускулна травма

ПСЖ временно се върна на върха във Франция, но ще трепери за Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен спечели с 3:1 гостуването си на Метц в пореден кръг от Лига 1. Звездата Килиан Мбапе се отчете с два гола, но малко преди края на мача напусна терена с мускулна травма.

Това се случва само няколко дни преди първия полуфинален двубой срещу Манчестър Сити в Шампионската лига.

В 4-ата минута Мбапе получи извеждащ пас от Андер Ерера и откри резултата в полза на парижани. В 46-ата Фабиан Сентонзе изравни за домакините, след като засече с глава центриране на Фарид Булая.

Мбапе върна преднината на гостите в 59-ата минута, когато ударът му рикошира в противников защитник и мина покрай вратаря. Това беше 25-ият шампионатен гол на френския национал през сезона.

В 89-ата минута резервата Мауро Икарди оформи крайния резултат с точно изпълнена дузпа за фал на Дилан Брон срещу аржентинеца.

Така ПСЖ събра 72 точки и се изкачи на върха в класирането преди мача между досегашния лидер Лил и четвъртия Лион. Метц пък е десети с 43 спечелени пункта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПогрЕбален

    3 1 Отговор
    Песеже са пълни смешници, с огромен в пъти по-голям бюджет от Лил и се мъчат като Сизиф да катурнат планината.

    Коментиран от #2

  • 2 Call of Duty

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "ПогрЕбален":

    Подобно на без аналоговата армия на Путин която с 45 хиляди войници едвам се справяше с шепа чеченци по времето на Елцин