Last news in Fakti

26 Април, 2021 11:18 2 012 2

Талант отвя легендарен 50-годишен рекорд в България

  • футбол-
  • арда-
  • царско село-
  • радослав узунов

В момента на излизането си на терена Узунов беше на 15 години и един месец

Талант отвя легендарен 50-годишен рекорд в България - 1

Загубата на Арда с 0:4 от Царско село ще влезе в историята на българския футбол с един факт. Това е появата в игра на левия бек Радослав Узунов.

Той влезе в игра в 80-ата минута на мястото на Георги Атанасов. Появата му бе предизвикана от многобройните контузии в отбора. На резервната скамейка имаше едва две полеви резерви и един вратар.

В момента на излизането си на терена Узунов беше на 15 години и един месец. С това той подобри рекорда на легендарния Янко Кирилов, който през 1961 г. е на 15 години и 72 дни, когато изиграва първия си мач за Левски (срещу Миньор Перник).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е добра новина

    3 0 Отговор
    Дано има още такива момчета и най важното да им се гласува доверие. Вижте само Шалке 04 и Вердер Бремен в Германия, момчета на 17,18,19 годишни, догодина всичко ще е лапнато от големите. Хем пълнят касите, хем децата се развиват, съответно и националните отбори. Респект!

    Коментиран от #2

  • 2 опааа

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Това е добра новина":

    хем Шалке изпадат .. та-панар