26 Април, 2021 13:40 2 629 1

Конър Макгрегър: Камару Усман копира моите удари и думи, но ще му взема титлата

  • конър макгрегър-
  • камару усман-
  • мма

Ще спечеля титлата, а след това ще се кача в горната категория

Конър Макгрегър: Камару Усман копира моите удари и думи, но ще му взема титлата - 1

Бившият шампион в две различни категории Конър Макгрегър твърди, че Камару Усман го копира, mma.bg. Миналия уикенд във Флорида Усман се би с Хорхе Масвидал. Двамата бяха главна битка на UFC 261, в което "Кошмара от Нигерия" нокаутира тежко Масвидал след зверски десен удар.

По този начин Усман защити титлата си 2 пъти в рамките на 2 месеца. С тази победа Усман навлезе в серия от 18 поредни победи. В своя акаунт в социалните мрежи Макгрегър сподели, че Усман копира неговите удари.

Макгрегър се закани, че ще го накара да си плати и следващата година ще се качи в полусредна категория, за да го детронира. Ето какво още написа Конър, който ще се бие през юли с Дъстин Порие в Лас Вегас:

"Камару Усман копира моите удари. Ще се бия ли с него в бъдеще ? Мисля, че да. Няма как да копираш моите удари и думи, без да те фрасна заради това. Харесвам полусредна категория. Скоро ще е моя. Дайте ми време до края на годината за лека категория. Ще спечеля титлата, а след това ще се кача в горната категория."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смехчо

    5 0 Отговор
    Смех... Камару ще бие МакГрегър като Бразилия- България на футбол