Last news in Fakti

28 Април, 2021 18:27 4 870 18

Йордан Лечков: Оттеглянето на оставката на Боби Михайлов е правилно

  • йордан лечков-
  • борислав михайлов-
  • бфс-
  • оттеглена оставка

"Новите кандидати трябва да имат административен опит. Когато встъпихме в длъжностите си – аз и Боби имахме такъв", заяви легендарният български футболист

Йордан Лечков: Оттеглянето на оставката на Боби Михайлов е правилно - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков говори след проведеното заседание на Изпълкома в Бояна.

„Ако искате си върнете записите и вижте какво съм казал още от първия ден, когато се случиха тези неща, че ние си имаме президент. Не се разминавам от моята си позиция“, заяви Лечков.

„Предпочитам да говорим генералните неща, с оглед на обстановката в държавата. На следващия Изпълком, ще кажа какво трябва да се промени. Трябва да се гласува и да се направи предложение пред бъдещето правителство – нужно е да се промени философията на финансирането на спортните клубове. Всеки говори за промяна. Това, което зависи от нас, го правим, но това, което не се изисква от нас и ни питате защо нищо не правим... Ние не можем да строим стадиони и да правим лицензите на отборите пред УЕФА. Правим много компромиси. Най-важното и ако искате да бъдем конструктивни – Лудогорец е добър пример, но идват накрая едни добронамерени държавни служители и ти казват, че не ти признават рекламата за разход. Това е факт, говоря го от личен опит. Ако човек иска да дава пари трябва да има промени в закона. Това е нашата инициатива“, добави още той.

„Никога не съм си позволявал и няма сега да го направя. Няма нищо лошо. Бих дал съвет на Бербатов и екипа му. Обичам да говоря сериозни неща. Знам, че много хора не ни харесват, нашият суверен са клубовете и гласуват за нас. Клубовете, които са гласували на предишния Конгрес съществуват. Трябва да има комуникация. Това бих ги посъветвал. Забравяме каква беше обстановката през 2019 година. Футболът е един феномен. На сила хубост не става. Ние сме организация с нестопанска цел. При всички положения оттеглянето на оставката на Боби Михайлов е правилно. Новите кандидати трябва да имат административен опит. Когато встъпихме в длъжностите си – аз и Боби имахме такъв. Бих посъветвал, ако искат да си съберат 350 гласа и да дойдат“, каза Лечков.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    55 2 Отговор
    Футболна мафия!Затова ще ни бие и Андора вече.

    Коментиран от #17

  • 2 Перко

    56 2 Отговор
    И като имахте опит,докъде докарахте футбола ни?! Като футболисти го качихте във висините ,като управници го съсипахте, унищожихте...
  • 3 069

    43 2 Отговор
    Г-н Лечков, с цялото ми уважение към Вас като футболисти се прекланям какви емоции създадохте за България във вашата футболна ера. Но точно като администратори май не ви бива много-много. Доказано е. По-добре е да дойдат нови хора с нова енергия и идеи. С вашия меринджейски опит вече знаем какво още от същото да чакаме, а пък и не искаме. Просто ни отказахте да гледаме български футбол на всяко ниво и не знаете как да изграждате школи, футболисти и качество. От някакви връзкарчета, лигльовци и дискотечни герои футболисти не става. Апогеят на всичко това е националният отбор, който е пълна трагедия.
  • 4 Бибитко

    49 2 Отговор
    О, разбира се, че връщането на Михайлов е правилно, нали ти трябва да останеш вицепрезидент, заедно с Костадинов. Вас ако ви оставят, даже няма да се пенсионирате. И как да не ви викат мафия? Провалихте се тотално, нямаме никакъв футбол, в националния отбор играят само смешници. Това го няма никъде по света!

    Коментиран от #18

  • 5 жжж

    40 0 Отговор
    Това е типично копиране на поведението на Борисов тиквата.
    Когато управлението на държавата е курумпирано безнаказано и простащко се отразява на всичко надолу.
    Трябва промяна кардинална, да се започне от главата иначе всичко ще е по старому, без морал в обществото какъвто е и примера на Михайлов с оставката …,
  • 6 фен

    39 0 Отговор
    Къде по света го има това: подаваш оставка, не ходиш на работа повече от половин година и в еди момент решаваш, да си оттеглиш оставката и се връщаш отново. Това може да се случи само у нас.
    Перуката няма ли достойнство? Не помни ли как се изниза след оставката?

    Коментиран от #7

  • 7 кин

    32 1 Отговор

    До коментар #6 от "фен":

    Пред парите няма достойнство.
  • 8 Гост

    26 0 Отговор
    Лешоядите се събират за нови далавери
  • 9 Сливен

    12 0 Отговор
    Видяхме административният опит на тройкаджията от СПТУ в Сливен - - един път като два мандата кмет на Сливен и разкопаният град. И второ като бизнесмен, на който му отнеха хотела Империа заради "перфектен административен мениджмънт", натрупани дългове и не само
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 koki

    14 0 Отговор
    Хора, Боби се е променил, вече не пие.Сливенският кюмюр също вече не смърка.Бат Венци не урежда мачове.А Костадинов,ооооо какъв плъх.А най-големия ДОМУС естественно ги поткрепя защото са удобни като кресло в ложата на ДЕЛИ-ОРМАН арена.
  • 12 Ейййй

    16 0 Отговор
    Ненаядахте се с власт и пари. А едно време се кълнехме във вас.Боклуци сте.
  • 13 Бонговец

    8 0 Отговор
    Данчо, нагли сте. Накрая много ще ви бият едни фенове и ще ревете
  • 14 Левски 1914

    3 2 Отговор
    Вие продължавате ли да мислите че Михайлов, Костадинов , Лечков и др са виновни за това състояние на футбола у нас? Колко треньор.и се смениха на националния и НИЩО. Михайлов , Костадинов и Лечков знаят как се става футболист Домусчиев НЕ ЗНАЕ.
  • 15 Гражданин

    4 0 Отговор
    Г-н Лечков, погледнете по-далеч от носа си и вижте какво мислят хората за вас.
    Добри футболисти и лоши управляващи. Съвсем ще сринете футбола в БГ.
    Не очерняйте повече имената си. Нека все пак ви запомним и като хора на честта.
    И след вас ще има футбол.
  • 16 гошо

    3 0 Отговор
    Опозорените крадливци и некадърници от 94та."Четвъртите" в света.
  • 17 Антимафия

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Лошо е когато,
    зависими от" много тежки неща",
    членове започнат да се тъпчат,
    на сила в управлението?
    Времето за" далавери" свърши , оставете футбола ,
    да поеме правилния път,
    ясно е като бял ден,
    че това" Управление" е провалено ,
    във всяка една посока ,
    с изключение на усвояваването на средства,
    за съмнителни ," корупционни практики"?

    Бербатов е на прав път ,
    добър екип с чисти
    личности!
    Хора, които има какво да дадът,
    на Българския Футбол!
  • 18 Не се търпи

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бибитко":

    Кой иска, Вице президент- наркоман?
    Айде баста?
    Какво мълчите бе ,
    кажете истината ,
    от тези зависи,
    бъдещето на децата ни?