Last news in Fakti

29 Април, 2021 16:27 1 312 1

Стартира знаково дело срещу немски национал, разпространявал детска порнография

  • кристоф метцелдер-
  • метцелдер-
  • детска порнография-
  • разпространение-
  • дело съд

Съдия Астрид Щамерйохан загатна, че Кристоф Метцелдер вероятно ще получи условна присъда

Стартира знаково дело срещу немски национал, разпространявал детска порнография - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившият германски национал Кристоф Метцелдер се изправи пред съда в Дюселдорф по обвинения в притежание и разпространение на детска порнография. 40-годишният бивш защитник на Борусия Дортмунд и Реал Мадрид ще отговаря пред съда по обвинения, че е съхранявал в смартфона и личния си компютър файлове със сексуално съдържание, като е изпратил 29 от тях на три различни жени. Разследващият прокурор е заявил пред съда, че през август 2019 година подсъдимият е изпратил снимки, показващи сексуални действия с момичета под 10 години, съобщи "ДПА".

Съдия Астрид Щамерйохан загатна, че той вероятно ще получи условна присъда, пише още ДПА.

Следващата дата за делото е 4 май.

Метцелдер има 47 мача за германския национален отбор, като помогна на Бундестима да завърши втори на Мондиал 2002 и на Евро 2008. След прекратяване на състезателната си кариера Метцелдер работи за кратко като анализатор за АRD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Из-вра-те-няк

    1 0 Отговор
    100% ес ес вафен,просто се е родил късничко..