Last news in Fakti

29 Април, 2021 23:35 1 724 2

Шарл Льоклер e възхитен от мотивацията във Ферари

  • шарл льоклер-
  • ферари

"Никога не съм виждал тима на Ферари толкова силно мотивиран“, заяви пилотът на Скудерията

Шарл Льоклер e възхитен от мотивацията във Ферари - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Пилотът на Ферари Шарл Льоклер заяви, че не е виждал отборът толкова мотивиран и изрази увереност пред Гран при на Португалия.

„Резултатите от първите надпревари ни дадоха увереност. Всъщност още в началото на годината – преди предсезонните тестове и първия кръг – в отбора се чувстваха уверени в силите си. Никога не съм виждал тима на Ферари толкова силно мотивиран“, заяви Льоклер.

„С Карлос Сайнц се сработихме чудесно още преди началото на шампионата, което ни позволи да се подготвим максимално добре за сезона. Всички се стремят да върнат отбора на позицията, която трябва да заемаме. Приятно е, когато напрегнатата работа дава резултати на пистата. В крайна сметка това има значение. Отборът се представи добре досега, но прекрасно разбираме, че ни предстои още много труд преди да имаме шанс да се борим за титла", добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ало , ало

    5 1 Отговор
    Това съм аз , Льоклер
  • 2 Лорд Майминчев

    2 1 Отговор
    Мотивацията ви стига до 3-тото място...