Last news in Fakti

5 Май, 2021 13:00 2 171 4

Футболист бяга от ЦСКА 1948 заради 8-часовия работен ден!

  • серкан юсеин-
  • цска 1948-
  • футбол

Голямата звезда Мартин Камбуров първи се разбунтува срещу новите принципи на работа, и се разбра с ръководството да напусне в посока Берое

Футболист бяга от ЦСКА 1948 заради 8-часовия работен ден! - 1

Серкан Юсеин не е доволен от 8-часовия работен ден, въведен в ЦСКА 1948. Халфът прави "всичко възможно", за да се махне от клуба, твърди "Мач Телеграф".

Голямата звезда Мартин Камбуров първи се разбунтува срещу новите принципи на работа, и се разбра с ръководството да напусне в посока Берое.

След това по същата причина с "червените" се раздели и спортният директор Кирил Котев.

Серкан също демонстративно показвал недоволството си от режима при "армейците". Той закъснявал за повечето тренировки на тима, а освен това не изпълнявал голяма част от инструкциите на новия треньор Тодор Киселичков.

Бившият играч на Ботев (Пловдив) и Лудогорец нямал нищо против да се раздели дори със заплатата си, която според различни източници е около 15 000 лева, стига да играе в друг отбор с обичайни работни практики. Серкан записа 18 участия в досегашните 26 мача на ЦСКА 1948 през сезона, но не записа и минута в последните две срещи на отбора с Лудогорец и Локо (Пловдив).

Медицинската комисия при БФС констатира, че с положителен резултат за Covid-19 са 11 професионални футболисти с трудови договори

Преди няколко дни "червените" предприеха нова стъпка, назначавайки на 8-часов ден в клуба и психоложката Лилия Стефанова.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    7 0 Отговор
    А не се бунтуват за големите пари които вземат.Впрочем да сте чули футболист,който да казва че има свободно време?Нищо подобно,всички са много заети и за нищо не им стига времето.
  • 2 Анималс

    3 0 Отговор
    Аматьори са тия от числото. Никой няма да играе там. В България футболистите пият до 4 сутринта, в 10 идват на тренировка, потренират до към 12 и отиват да хапнат хубава сочна пица. В 16:00 кафе с кола или енергийна напитка да са готови за вечерта. Това е работния ден.
  • 3 Хаха

    0 0 Отговор
    Каква е файдата от 8 часовия "работен" ден - вместо да станат, като Манчестър Юнайтед, падат от Лудогорец с 0:4.... Пусни ги сами де се подготвят по индивидуална програма, Роналдо прави така цял живот, без никой да го "задължава" да виси от 8 до 5 безсмислено в някаква база! Това е до самосъзнание, а не по "задължение"! Насила хубост не става, както и ментето няма да издържи дълго, след като цеката спре с финансите....
  • 4 ззз

    1 0 Отговор
    На 8 часов работен ден ще вземат по голяма пенсия. За тях мислят :)