Last news in Fakti

6 Май, 2021 10:43 1 477 0

Президентът на ПСЖ призова Барселона да остави на мира Неймар

  • неймар-
  • футбол-
  • псж-
  • барселона-
  • насер ал-хелаифи

Разговорите на парижани с нападателя за удължаване на договора, който изтича през лятото на 2022 година, вървят трудно

Президентът на ПСЖ призова Барселона да остави на мира Неймар - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи призова ръководството на Барселона да остави на мира бразилската звезда Неймар. Разговорите на парижани с нападателя за удължаване на договора, който изтича през лятото на 2022 година, вървят трудно.

Според Ал-Хелаифи вина за това отчасти носят и непрекъснатите контакти между Барселона и бившия играч на каталунците. Според радио Каталуния катарецът е помолил Барселона да спре комуникацията с бразилеца. По-рано през месеца стана известно, че от Барселона ще се опитат да си върнат играча още това лято, като са приготвили за целта 100 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА