Last news in Fakti

6 Май, 2021 13:50 2 171 0

Майкъл Оуен назова бъдещите големи звезди на световния футбол

  • ливърпул-
  • реал мадрид-
  • майкъл оуен-
  • футбол-
  • мейсън маунт-
  • фил фоден

Талантливите халфове са част от разширения състав на Англия за европейското първенство това лято

Майкъл Оуен назова бъдещите големи звезди на световния футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Ливърпул и Реал Мадрид - Майкъл Оуен прогнозира бляскяво бъдеще за 22-годишния Мейсън Маунт (Челси) и Фил Фоден (Манчестър Сити), който е с година по-млад. Талантливите халфове са част от разширения състав на Англия за европейското първенство това лято. Преди това обаче двамата ще се изправят един срещу друг на 29 май във финала на Шампионската лига с клубните си отбори.

"Мисля, че Мейсън Маунт и Фил Фодън много скоро ще бъдат двамата най-добри футболисти в света. Ще достигнат нивото на Мбапе и Халанд, които в момента са определяни за №1 сред младите. Ще е интересно да ги видим на еврофиналите след месец. Маунт е феноменален играч, но Фоден може да бъде един от най-добрите футболисти в историята на Англия", заяви бившият английски национал пред BT Sport.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА