6 Май, 2021 17:53 2 087 0

Реал Мадрид загуби и в съда

  • реал мадрид-
  • съд-
  • футбол

От Реал Мадрид все още не са коментирали съдебното решение

Реал Мадрид загуби и в съда - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид загуби заведеното дело срещу Испанската футболна лига във връзка с разпределяне на приходите от телевизионните права, съобщиха от Лигата в четвъртък. Столичният клуб беше поискал от испански съд да анулира части от правилата на Лигата за използване на централизираните телевизионни права за първенството. "Белите" са поискали допълнително още 23 милиона евро от приходите от телевизиите.

Лигата отбеляза решението на съда, като заяви, че защитава централизираната продажба на телевизионни права, която трябва да е от полза за всички членове. От Реал Мадрид все още не са коментирали съдебното решение.

Юридическият провал идва ден след отпадането на Мадрид от полуфиналите в Шампионската лига срещу Челси.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА