6 Май, 2021 20:12 3 747 8

Козмин Моци обяви бъдещето си

  • козмин моци-
  • футбол-
  • лудогорец

Трудно е да продължа да играя, тъй като на тази възраст никак не е лесно да се завърна към най-добрата си спортна форма

Козмин Моци обяви бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Бранителят на Лудогорец, Козмин Моци, обяви, че е на 99% сигурен, че ще се оттегли от професионалния футбол след края на настоящия сезон.

Румънецът от доста седмици насам не е част от титулярния избор на Валдас Дамбраускас и самият призна пред румънските медии, че е почти сигурно, че ще окачи бутонките.

"Доволни сме от спечелената титла. ЦСКА имаше 9 поредни титли, но ние ги надминахме, печелейки 10 поредни", започна Моци относно завоюваната титла от efbet Лига.

"Не знам все още дали ще поема друга роля в Лудогорец след края на сезона. Водим преговори, но на 99% ще се оттегля от професионалния футбол през лятото. Все още трябва да направя официално решение обаче".

"Трудно е да продължа да играя, тъй като на тази възраст никак не е лесно да се завърна към най-добрата си спортна форма. Също така напускането на дома за продължително време, докато съм на лагери, е проблем. Не искам да продължавам, докато стана на 40. Разбира се, щях да предпочета да играя повече, ако бях във форма", завърши Моци.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сийка

    28 2 Отговор
    Жив и здрав да си!!! Ще си намериш бъдещето! Обърни поне за година повече внимание на семейството ,а после....работа и пак работа!
  • 2 Кумчо Вълчо

    8 17 Отговор
    Ти пък кога ли си бил във форма........
  • 3 Жена му

    6 1 Отговор
    Не не не много си е добре като ходиш на лагери
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Супер

    8 0 Отговор
    Голям играч си беше в началните години за Лудогорец, още си спомням с каква спортна злоба игра срещу Стяуа и се мятане на дуспите, такава искам да видя в някой български играч някой ден
  • 7 Николай

    6 0 Отговор
    Моци е най добрия в Лудогорец. Той ще работи в клуба. Той го заслужава най много това.
  • 8 Абе

    1 2 Отговор
    Леке си, и хич не те харесвам,ама играеш със страст и това не може да ти се отрече... Иначе,жена гу се праска с комшията,ама това е... живот!!!