Last news in Fakti

8 Май, 2021 21:33 1 598 1

Интер разпиля Сампдория

  • интер-
  • сампдория-
  • 5:1-
  • серия а

"Нерадзурите" вкараха 5 гола на генуезците

Интер разпиля Сампдория - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Интер разби с 5:1 у дома Сампдория в мач от 35-ия кръг на Серия "А". "Нерадзурите" си осигуриха титлата още през миналата седмица и се забавляваха на "Сан Сиро".

Домакините поведоха още в 4-ата минута, когато Галярдини засече подаване на Ашли Йънг и откри резултата. В 26-ата минута Алексис Санчес получи в наказателното поле, овладя и с хладнокръвен удар матира Аудеро за 2:0.

В 35-ата минута бившият халф на Интер Антонио Кандрева реализира попадение за Дория. Първоначално изглеждаше, че неговият удар е спасен от стража Самир Ханданович на самата голлиния, а Кейта Балде направи добавка, опъвайки с мощен шут от близко разстояние мрежата. В крайна сметка за автор на попадението бе обявен на някои места Кандрева, а на други - Балде, но вероятно ще се доуточни след края на двубоя.

Две минути по-късно Алексис се разписа за 3:1 с майсторски удар в долния десен ъгъл.

В 62-ата минута резултатът набъбна на 4:1. Андреа Пинамонти получи в наказателното поле и с удар от близка дистанция опъна мрежата.

В 70-ата минута резултатът стана 5:1, а автор на поредния гол във вратата на Емил Аудеро този път бе Лаутаро Мартинес. Аржентинецът се разписа от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Адриен Силва.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    2 0 Отговор
    И сега кой ше ги събере