Last news in Fakti

10 Май, 2021 08:33 2 585 0

Камавинга категоричен: Не ме вълнува интересът на Байерн Мюнхен и Реал Мадрид към мен!

  • рен-
  • едуардо камавинга-
  • футбол-
  • реал мадрид

Рен се бори за място в Купата на Конференциите през този сезон, а самият Камавинга успя да запише 33 двубоя с “червено-черната” фланелка в Лига 1

Камавинга категоричен: Не ме вълнува интересът на Байерн Мюнхен и Реал Мадрид към мен! - 1

Младата френска звезда на Рен Едуардо Камавинга даде специално интервю за “TF1” в което коментира слуховете около неговото бъдеще и къде се е концентрирал най-много в момента.

“Моето бъдеще? Все още не съм обсъдил нищо със семейството ми. На първо място съм концентриран върху Рен! Това Реал Мадрид и Байерн Мюнхен да се интересуват сериозно от теб е нещо интересно и невероятно, не мога да лъжа. Но поне към момента не се вълнувам от това и не съм фокусиран върху идеята за голям трансфер”, добави 18-годишният Камавинга.

Рен се бори за място в Купата на Конференциите през този сезон, а самият Камавинга успя да запише 33 двубоя с “червено-черната” фланелка в Лига 1.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА