Last news in Fakti

10 Май, 2021 10:25 1 738 1

Зидан скочи на съдиите: Бесен съм!

  • зинедин зидан-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • севиля

В крайна сметка, всичко свърши и нищо няма да се промени

Зидан скочи на съдиите: Бесен съм! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори за съдийството след равенството 2:2 със Севиля. Това му се случва за първи път от пет години насам. Той беше много ядосан от решението на Мартинес Мунуера да даде дузпа за игра с ръка на Милитао, а да подмине подобна ситуация в наказателното поле на съперника.

"Не разбирам нищо. Ако има игра с ръка на Милитао, има такава и на Севиля. Това, което съдията ми каза, не ме убеди. Никога не говоря за реферите, но днес съм бесен. В крайна сметка, всичко свърши и нищо няма да се промени. Доволен съм от нашето представяне и смятам, че заслужавахме повече, защото през второто полувреме бяхме великолепни. Не искам да говоря повече за това. Но трябва да ми обяснят правилата за игра с ръка. Ще се борим докрай", заяви Зидан.

"Сега може да говорим, каквото си искаме. Това, което ме притеснява е, че няма ясно правило какво се отсъжда като дузпа и какво - не. ВАР? Доверявам се на футбола. Сега трябва да мислим за оставащите три мача. Ядосан съм, защото заслужавахме победата. Вярвам във футбола, но мнението ми е, че имаше две игри с ръце, а само едната бе отсъдена като дузпа. Ако трябва да играем утре, сме готови. Ще се подготвим добре за оставащите срещи", допълни още французинът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НАЙ -ПОСЛЕ : "РОЯЛ- ПРЕХЕБЪНИНГ ЗА РОЯЛА ".... ОТ ГОДИНИ Е : "ГЮВЕЧ -ПОТДРЪЖКА ЗА РОЯЛА" - А БАЩАТА НА КРАЛЯТ ИМ Е ДАЛАВЕРДЖИЯ -АБДИКАТОР !!! ТА ТАКА -НА РОЯЛИСТИТЕ -САНТАМАРИИ - В ЕСА - ГЪСА И В МУУД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!