Last news in Fakti

10 Май, 2021 11:01 1 450 0

Футболист на ЦСКА има предварителен договор с клуб от Азия

  • тиаго родригес-
  • цска-
  • трансфер-
  • футбол

Поради тази причина Родригес няма да играе редовно в мачовете на ЦСКА до края на сезона

Футболист на ЦСКА има предварителен договор с клуб от Азия - 1
Снимка: БГНЕС

Тиаго Родригес вече има предварително споразумение с клуб от Азия, съобщава БЛИЦ. Още през март, както и в края на април първи писахме, че отбор от Саудитска Арабия проявява сериозен интерес към португалеца. Преди десетина дни информирахме, че арабите са отправили втора оферта, която е с далеч по-добри финансови параметри от първата.

Последните новини гласят, че разговорите са приключили благоприятно и Тиаго даже има подписан предварителен договор, който ще стане официален след края на сезона, когато той ще премине през задължителните медицински прегледи.

Поради тази причина Родригес няма да играе редовно в мачовете на ЦСКА до края на сезона. „Червените“ ще го използват най-вече в сряда срещу Лудогорец за първенство, както и следващата седмица, когато на 19 май е финалът за Купата на България срещу Арда.

Тиаго пристигна в ЦСКА през лятото на 2017 година и оттогава има изиграни 114 шампионатни мача. Със следващия той ще се превърне в чужденеца, записал най-много двубои в първенството за „червените“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА